Spider-Man – Beyond Amazing

Marvel heeft zijn wereldwijde ‘Spider-Man – Beyond Amazing’ campagne aangekondigd ter viering van het stripboekdebuut van de iconische superheld 60 jaar geleden. In de afgelopen zes decennia is Spider-Man verschenen in talloze strips, films, animaties, videogames, speelgoed en nog veel meer. Zijn imago is synoniem met de moderne superheld en generaties fans zijn verliefd geworden op zijn unieke uiterlijk, ambitieuze heldhaftigheid en universele boodschap dat met grote kracht en verantwoordelijkheid gepaard gaat.

Vanaf nu tot en met december 2022 kunnen fans Spider-Man zijn 60e verjaardag vieren met nieuwe Spider-Man – Beyond Amazing kleding, speelgoed, verzamelobjecten en huishoudelijke artikelen. Fans zullen ook nieuwe en opwindende pop-upervaringen vinden, speciale stripboeken, fanevenementen, een nieuw ontwerp voor de Spider-Man-collectie op Disney+, een meeslepende tentoonstelling in het Comic-Con Museum in San Diego, en meer. Naast het 60-jarig jubileumaanbod kunnen consumenten het hele jaar door hun huidige favoriete Spider-Man merchandise kopen, zoals kleding, verzamelobjecten, accessoires en videogames.

Spider-Man 60-jarig jubileumcollectie

Om de viering te beginnen, heeft Marvel samengewerkt met het wereldwijde lifestyle-merk Kith, aan een nieuwe collectie die een eerbetoon is aan de zes decennia van de Marvel superheld. De collectie is beschikbaar vanaf 15 juli 2022 en heeft een assortiment speciaal ontworpen kleding geïnspireerd op de iconische muurkruiper, waaronder truien, hoodies en een reeks vintage shirts met lange en korte mouwen.

Naast Kith zullen gedurende de rest van 2022 nieuwe Beyond Amazing-producten worden gelanceerd van licentiehouders, waaronder Hasbro, Funko, LEGO, Jazwares, PEZ Candy, Mad Engine, C-Life, Jay Franco, Bioworld, Citizen en Adidas om er een paar te noemen. Om het bereik van dit geliefde en ambitieuze personage te laten zien, zullen collecties breed verkrijgbaar zijn bij winkels over de hele wereld.

Spider-Man – Beyond Amazing stripboeken

Enkele van de grootste artiesten uit de stripboekenindustrie hebben zich verenigd in een ongelooflijk variabel omslagprogramma ter ere van het 60-jarig jubileum van Spider-Man. Vanaf augustus zullen de covers van de Beyond Amazing-variant de covers van Marvel’s populairste stripboektitels sieren met prachtige illustraties die alle aspecten van Spider-Man’s geliefde mythos vieren. Van belangrijke momenten in de publicatiegeschiedenis van Spider-Man tot Spider-Man’s uitstapjes naar andere media, deze 20 adembenemende covers laten een breed scala aan Spidey-inspiratie zien en bewijzen waarom de impact van de held op de popcultuur ongeëvenaard is.

Marvel’s Spider-Man: Beyond Amazing – The Exhibition

Om de 60ste verjaardag van Marvel’s legendarische Spider-Man te vieren, is het Comic-Con Museum in San Diego de thuisbasis van ‘Marvel’s Spider-Man: Beyond Amazing – The Exhibition’, nu open voor het publiek. Deze eersteklas tentoonstelling verwelkomt bezoekers van alle leeftijden om de legendarische geschiedenis van de superheld te verkennen, door middel van originele stripkunst, filmrekwisieten, kostuums en meer.

Marvel’s Spider-Man – Games voor de PC

De geliefde ‘Marvel’s Spider-Man’ gameserie, ontwikkeld door Insomniac Games in samenwerking met Sony Interactive Entertainment en Marvel Games, heeft PlayStation-fans over de hele wereld enthousiast gemaakt en vanaf 15 mei 2022 wereldwijd meer dan 33 miljoen exemplaren verkocht. Later dit jaar, zullen ‘Marvel’s Spider-Man Remastered’ en ‘Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’ voor het eerst op de PC verschijnen. ‘Marvel’s Spider-Man Remastered’ verschijnt op 12 augustus 2022 en ‘Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’ in het najaar van 2022.

Plaats een reactie