Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

MOTU x TMNT

De Masters of the Universe Origins Turtles of Grayskull speelgoedlijn vertegenwoordigt een crossover van twee geliefde werelden en viert de 40e verjaardag van TMNT.

Het partnerschap heeft de Masters of the Universe Origins Turtles of Grayskull speelgoedlijn gecreëerd. De Masters of the Universe Origins Turtles of Grayskull speelgoedlijn combineert de kracht van Eternia met de rioolhelden van New York en vertegenwoordigt een overlap van twee geliefde werelden om de 40e verjaardag van TMNT te vieren.

Door de samenwerking kunnen fans nieuwe verhalen creëren met de Turtles of Grayskull lijn, waarin personages als Raphael, Leonardo, Donatello en Michelangelo worden uitgerust met gevechtsuitrusting in Eterniaanse stijl. He-Man van Masters of the Universe gaat de strijd aan met de Mutagen Mutation terwijl Skeletor een op Turtle geïnspireerd pantser draagt. Het samenvoegen van deze werelden ontgrendelt nog meer creatieve mogelijkheden voor fans van beide merken.

Het introduceren van de Teenage Mutant Ninja Turtles in Masters of the Universe is een droom die uitkomt voor veel verzamelaars van actiefiguren. Dit is een ongekend moment om de favorieten van fans met elkaar te laten kruisen – iets wat nog nooit eerder is gedaan in de rijke geschiedenis van beide merken. Deze samenwerking vertegenwoordigt twee geweldige franchises die de verbeelding van fans zullen prikkelen.

Het is spannend om te zien hoe deze speciale collectie tussen Teenage Mutant Ninja Turtles en Masters of the Universe tot stand komt. Twee ongelooflijk populaire franchises met een aantrekkingskracht voor meerdere generaties die samenkomen in een unieke crossover speelgoedlijn, is iets waarvan we weten dat fans het zullen omarmen.

De Masters of the Universe Origins Turtles of Grayskull speelgoedlijn van Mattel is verkrijgbaar vanaf februari 2024.

Plaats een reactie