Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Knock-off en bootleg speelgoed

Who ya gonna call? Ghostbusters! Je hoeft niet bang te zijn voor bootlegs of knock-offs, in deze video krijgen we een kijkje in de bovennatuurlijke wereld van nagemaakt Ghostbusters speelgoed.

Star Wars knock-off speelgoed, bootlegs, namaak en rechtszaken

Help Toby-One you’re our only hope! In deze video is het tijd om af te reizen naar het universum van Star Wars knock-offs, bootlegs en namaak!

Mighty Morphin Power Rangers knock-off speelgoed, namaak en bootlegs

In deze video zien we een paar coole tv-shows, namaak shows en natuurlijk bootlegs en knock-offs die werden geproduceerd tijdens de eerste golf van Power Rangers, de Mighty Morphin Power Rangers! It’s Morphin Time!

Knock-off Transformers, Converters, Zybots, Go Bots, Changeables en meer

In deze video zien we de speelgoedgeschiedenis van Transformer knock-off en bootleg speelgoed.

TMNT knock-off speelgoed, Turly Gang, Heroes Of The World, Turtles Fighters en meer

In deze video zien we de knock-offs, bootlegs en namaak speelgoedlijnen die profiteren op het succes van de Ninja Turtles in het begin van de jaren 90. Van Turtles Fighters, Turly Gang, Amicable Herculean, Heroes Of The World Fighter, Karate Turtles Warriors tot Terror Toads!

MOTU knock-offs, Galaxy Warriors, Speclatron, Sun Man en Monster Castle

In deze video zien we de Sungold, Remco, Speclatron, Olmec corp 5.5 Masters of the Universe geïnspireerde knock-off speelgoedlijnen! De rechtszaak tussen Mattel en Remco en meer.

G.I. Joe knock-offs, bootleg speelgoed, namaak en rechtszaken

Yo Joe! He’ll fight for freedom wherever there’s trouble, G.I. Joe is there! Het is G.I. Joe tegen COBRA en Destro, fighting to save the day! Hij geeft nooit op, hij is er altijd: Fighting for freedom over land and air!

ThunderCats knock-off speelgoed, bootlegs en meer

In deze Toy History kijken we naar de kleurrijke wereld van ThunderCats knock-offs, bootlegs en meer! De Lion-O’s en Mumm-Ra’s die je twee keer door je Sword of Omens lieten kijken!

Plaats een reactie