Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Jouw eigen actiefiguur van Hasbro

Hasbro brengt vanaf nu personalisering naar de fans, waardoor ze deel kunnen uitmaken van hun favoriete verhalen. Ontdek hoe het Formlabs Factory Solutions-team met Hasbro heeft samengewerkt aan het Hasbro Selfie Series-project – een baanbrekende poging om 3D-printen te gebruiken om gepersonaliseerde actiefiguren te maken. Op deze manier maak je van iedereen een superheld door middel van 3D-printen.

In samenwerking met Formlabs geeft Hasbro fans de kans om zichzelf digitaal te transformeren in de superhelden en heldinnen die ze op het scherm zien en zichzelf in te beelden als onderdeel van de verhalen waar ze van houden. Zo kun je kiezen voor een Star Wars X-Wing-piloot, een transformerende Power Ranger of als Spider-Man die door New York slingert, fans kunnen genieten van de ultieme consumentenervaring met de Hasbro Selfie Series-figuren.

Formlabs werkte samen met Hasbro om een op maat gemaakte hars te ontwikkelen die een breed scala aan kleuren voor huid- en haartinten mogelijk maakte. Het materiaal moest niet alleen esthetiek bieden, maar ook veilig en duurzaam zijn en voldoen aan de hoge eisen die Hasbro stelt aan zijn actiefiguren. Gebaseerd op de Tough 1500 Resin, produceert het nieuwe materiaal prints die polypropyleen (PP) onderdelen simuleren in termen van stijfheid en sterkte.

Plaats een reactie