Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Illumination’s Minion Land

Baan een weg naar het sterrendom van superschurken in de nieuwe Illumination’s Villain-Con Minion Blast attractie. Bezoek Illumination’s Minion Cafe, waar kattenkwaad altijd op het menu staat. Ontvang een zoete traktatie bij Bake My Day en meer.

Sluit je aan bij Illumination’s Minions op Villain-Con en ontmoet Belle Bottom, Jean Clawed en de rest van de Vicious 6 terwijl je je een weg baant naar het sterrendom van superschurken.

Ga met Gru, zijn dochters en de ondeugende Minions mee op een onvergetelijke reis door Gru’s superschurkenlaboratorium. Het is hartverwarmend en humoristisch familieplezier voor iedereen.

Illumination's Villain-Con Minion Blast

Illumination’s Villain-Con Minion Blast

Sluit je aan bij de Minions van Illumination op Villain-Con, waar je je vaardigheden test in een poging om lid te worden van de Vicious 6. Gebruik je E-Liminator X-blaster terwijl je je een weg baant naar het sterrendom van superschurken, terwijl je onderweg leuke verzamelobjecten verzamelt.

Despicable Me Minion Mayhem

De hosts van Ride Guys, Dylan en Mike, nemen je mee in een rondleiding en geven je alle details en informatie die je moet weten over een van de attracties van Universal Studios Florida: Despicable Me Minion Mayhem.

Illumination's Minion Cafe

Illumination’s Minion Cafe

Onheil staat altijd op het menu in Illumination’s Minion Cafe. De Minions zijn hard aan het werk om een verscheidenheid aan smakelijke gerechten klaar te maken, terwijl ze proberen daarbij niet het hele restaurant neer te halen. Het zijn Minions in de keuken, kattenkwaad in de eetkamer en lekker eten op je bord in het Illumination’s Minion Cafe.

Illumination Theater

Bezoek de unieke meet & greet locatie van Minion Land en poseer voor foto’s met Illumination filmpersonages zoals de Minions, Gru, Margo, Edith en Agnes, samen met personages uit de film Sing.

Bake My Day

Kom binnen bij de inloopbakkerij waar je aks zoetekauw kunt genieten van cupcakes, macarons en koekjes met Minion thema, plus leuke souvenirs.

Freeze Ray Pops

Stap naar dit raam en geniet van een ijskoude verfrissing. Ontspan met kleurrijke ijslolly’s of ijskoude drankjes.

Pop-A-Nana

Bij deze op Minion geïnspireerde snackkiosk kun je jezelf trakteren op zoete of hartige popcorn.

Evil Stuff

Zorg ervoor dat je bij Evil Stuff langsgaat voor al je Minion- en Villain-Con benodigdheden, van speelgoedblasters en kleding tot souvenirs als sleutelhangers, spelden, magneten en meer!

Super Silly Stuff

Tot de rand gevuld met speelgoed, kleding, snoep, accessoires, Gru-goedgekeurde gadgets en meer: dit is de plek om de meest exclusieve Despicable Me merchandise te vinden

Connected Gameplay

Download de officiële Universal Orlando Resort app en geniet van de verbonden gameplay bij Illumination’s Villain-Con Minion Blast attractie en in Minion Land op Illumination Avenue.

Illumination's Minion Land

Illumination’s Minion Land is vanaf de zomer van 2023 te bezoeken bij Universal Studios Florida in Orlando.

Plaats een reactie