Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Het grootste actiefiguur ter wereld

Ze hebben van Arnold Schwarzenegger het grootste actiefiguur ter wereld gemaakt en Guinness World Records maakte het officieel!

Tijdens Tudum: A Global Fan Event in Brazilië kondigde Arnold Schwarzenegger aan dat hij terug zal komen als Luke Brunner in FUBAR seizoen 2 en op 27 mei zijn de opnames van de nieuwe afleveringen begonnen.

Arnold Schwarzenegger belooft dat seizoen 2 GROOT zal zijn, en hij heeft het actiefiguur om dat te bewijzen. Ter ere van de start van de productie van seizoen 2 brak FUBAR een Guinness Wereldrecord door het grootste actiefiguur ter wereld te bouwen. Een normaal actiefiguur van Luke Brunner is 14 centimeter groot, maar het wereldrecord is gevestigd op maar liefst centimeter. “En het actiefiguur van volgend seizoen zal twee keer zo groot zijn”, zegt Schwarzenegger.

FUBAR seizoen 2

Luke Brunner (Schwarzenegger) is een ervaren CIA-agent die tot voor kort op het punt stond met pensioen te gaan. Na zijn laatste missie om een andere agent te redden – die toevallig zijn dochter Emma (Monica Barbaro) was – is hij terug en staat hij oog in oog met nieuwe schurken. Deze is een oude vlam uit Luke’s verleden die dreigt de wereld te vernietigen… als zij niet eerst zijn leven vernietigt.

Plaats een reactie