Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Super Nintendo World

Super Nintendo World neemt je mee in de wereld van Super Mario. Vecht tegen Team Bowser in de baanbrekende Mario Kart. Speel interactieve games door het hele land en houd je score bij met een Power-Up Band. Dineer in Toadstool Cafe, ontmoet Mario en vrienden en koop exclusieve merchandise in de 1-UP Factory Store.

Ontdek de wereld van Super Mario

Betreed direct bekende locaties en omgevingen uit het Mushroom Kingdom. Verken, ontdek en speel geweldige interactieve games en Key Challenges door het hele land.

Ontmoet Mario en zijn vrienden

Maak je klaar om Mario, Luigi, Prinses Peach en Toad te ontmoeten. Zorg ervoor dat je het moment vastlegt. Maak een foto met ze en als je een Power-Up Band draagt, krijg je mogelijk een verbeterde ervaring.

Mario Kart: Bowser’s Challenge

Klaar om Mario Kart te ervaren als nooit tevoren? Zet de speciale bril op en strijd samen met Mario, Luigi en Princess Peach tegen Team Bowser in Mario Kart: Bowser’s Challenge. Je stuurt door onderwaterbanen en banen in de wolken, verzamelt munten en gooit schelpen om de Golden Cup te winnen.

Overal waar je kijkt, zit je in het spel tijdens deze baanbrekende rit met de allernieuwste technologie. Speel als individu en als onderdeel van een team terwijl je meespeelt met je favoriete Super Mario personages. Meerdere uitkomsten en de kans om je score te verhogen zorgen ervoor dat Mario Kart: Bowser’s Challenge elke keer leuker wordt!

In de wachtrij voor Mario Kart: Bowser’s Challenge verken je het iconische kasteel van Bowser. Loop door de hal met medaillons en trofeeën naar de gewaardeerde Golden Cup en bekijk zijn plan om Team Mario te verslaan terwijl je je voorbereidt op de confrontatie op de baan.

Power-Up Band

Verbeter je ervaring in Super Nintendo World met een interactieve Power-Up Band! Gebruik je band om digitale munten en sleutels door het hele land te verzamelen om een laatste confrontatie tegen Bowser Jr. te ontgrendelen. Houd je score tegen andere teams bij in de app. Maak vervolgens een foto met Mario, Luigi en Princess Peach!

Bowser Jr. heeft de Gouden Paddestoel gestolen! Met behulp van je Power-Up Band kun je de Gouden Paddestoel voor Princess Peach terughalen door interactieve games in het hele land te spelen en digitale sleutels te verzamelen om een laatste Shadow Showdown met Bowser Jr. te ontgrendelen.

Toadstool Cafe

Geniet van smakelijke gerechten in Toadstool Cafe, waar je kunt genieten van de favoriete recepten van Chef Toad, aangeboden in het Mushroom Kingdom.

1-UP Factory

Vind het perfecte souvenir in de 1-UP Factory. In deze superleuke winkel kun je allerlei items uit het Mushroom Kingdom vinden! Blader door souvenirs en draagbare merchandise om je ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Super Nintendo World is te vinden in Universal Studios Hollywood.

Super Nintendo World

Plaats een reactie