Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Star Wars in Fortnite Universe

Op tijd voor 4 mei brengt Star Wars galactisch avontuur naar verschillende delen van het Fortnite Universum: LEGO Fortnite, Battle Royale, Fortnite Festival en Rocket Racing.

Fortnite en Star Wars kruisen elkaar opnieuw, maar niet op dezelfde manier als voorheen! Op 3 mei komt galactisch avontuur naar verschillende delen van het Fortnite Universum: LEGO Fortnite, Battle Royale, Fortnite Festival en Rocket Racing.

Er is iets voor elke Star Wars fan in deze enorme cross-over. Ga naar LEGO Fortnite om Star Wars builds en decors te ontgrendelen, of vecht tegen vijanden met een Wookiee Bowcaster aan je zijde in Battle Royale. Rock in een door Mos Eisley Cantina geïnspireerde ruimte op de Festival Jam Stage en ontgrendel een Podracer en Darth Maul Decal in Rocket Racing!

Rebel tegen het Empire in LEGO Fortnite

Het Empire en de Rebels komen naar jouw LEGO Fortnite wereld… Kies de kant van de Rebels door het Rebel Village op te bouwen en hulpmiddelen te gebruiken om het Empire op afstand te houden: Lightsabers, Bowcasters, DL-44 Blasters, E-11 Blasters en Thermal Detonators!

Boek vooruitgang in de LEGO Pass: Rebel Adventure terwijl je de Rebellion helpt. Deze Pass biedt ontgrendelbare beloningen, waaronder Star Wars builds en decors, en de Chewbacca outfit die je krijgt als je upgradet naar het Premium Reward Track van de Pass!

Chewbacca neemt deel aan het gevecht

Millennium Falcon co-pilot Chewbacca is gevangengenomen en het is aan jou om hem te redden! Om hem uit de klauwen van het Empire te redden, moet je naar een specifieke Imperial Roadblock gaan. Chewbacca zal juichen nadat hij is bevrijd en je vervolgens volgen in de strijd met zijn trouwe Bowcaster.

Wie zegt dat Wookiees al het plezier moeten hebben? Chewbacca zal je je eigen Wookiee Bowcaster overhandigen als dank voor je redding! Je kunt er ook een vinden in Imperial Chests bij Imperial Roadblocks over het hele eiland. Als je dit wapen hebt, schiet je snel individuele ruzies af of vuur je een zwaarder, explosief schot af.

Gebruik het Lightsaber van Darth Vader!

Onderschat de kracht van de dark side niet! Darth Vader en de Stormtroopers keren terug naar het BR Island in de Lambda Shuttle! Versla Vader in de strijd en je kunt zijn Lightsaber oppakken. Gebruik het Lightsaber van Darth Vader om inkomend vuur te blokkeren, naar vijanden te zwaaien en het zelfs naar je tegenstanders te gooien!

Eeen galaxy vol Quests

Stel je Bowcaster- en Blaster vaardigheden op de proef om de Star Wars Quests van Battle Royale te voltooien! Je ontvangt een Battle Pass Level Up voor het voltooien van vijf van deze Quests, en de AWR Pack Back Bling voor het voltooien van tien.

De Star Wars Quests van Battle Royale worden tijdens de cross-over in twee fasen uitgebracht: de eerste op 3 mei en de tweede op 7 mei. Het Star Wars bash in Battle Royale, inclusief de Quests, eindigt op 14 mei!

Ontgrendel de Seven-String Hallikset Guitar!

Pak een Naboo classic. Je kunt de Seven-String Hallikset Guitar ontgrendelen door zeven Star Wars missies van Fortnite Festival te voltooien! Deze missies gaan op 3 mei live. Als je er slechts vier voltooit, ontgrendel je een Battle Pass Level Up! De Star Wars festiviteiten van Fortnite Festival, inclusief de Quests, zijn beschikbaar tot 14 mei!

Star Wars in Rocket Racing

Maak je hyperdrive klaar: het wordt tijd om naar het Quest tab te gaan! Houd Star Wars Quests in de gaten die op 3 mei overgaan in Rocket Racing, en meer op 7 mei. Voltooi zeven van deze missies om een Battle Pass Level Up te ontgrendelen en 14 om de op podracing geïnspireerde Energy Binders Trail te ontgrendelen!

Vanaf 3 mei heeft Rocket Racing ook May the Fourth Quests. Voltooi er vier om Anakins Podracer Decal te ontgrendelen en acht om de Darth MaulDeval te ontgrendelen! Rijd naar de dark side van de baan.

Beide sets Quests zijn tot 20 mei beschikbaar in Rocket Racing!

Speel iconisch Star Wars muziek!

Neem het meest pakkende nummer van de cantinaband mee door het Fortnite Universum met de jamtrack ‘Cantina Band’, ook bekend als ‘Mad About Me’.

Geef Cantina Band een kans met nieuwe intergalactische instrumenten. Speel als een Ewok percussionist met de Endorian Drum Kit, of als jij de hoofdrol speelt, word dan een Nalargonist met de Nalargon Keytar.

Star Wars landt op 3 mei in het Fortnite Universum, net op tijd voor Star Wars Day. May the Force be with you!

Speel Fortnite Battle Royale, de volledig gratis PvP-modus voor 100 spelers. Één gigantische map, een Battle Bus, de laatste die overblijft wint!

Plaats een reactie