Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

LEGO Fortnite Star Wars

LEGO Fortnite Star Wars begint op 3 mei! In deze update zullen de Rebellion en het Galactic Empire jouw LEGO Fortnite wereld binnendringen. The Empire zal niet in vrede komen, maar de Rebels wel! Het rebellenavontuur bouwt zich op.

Help de Rebels te overleven door het Rebel Village op te bouwen en gereedschappen als Lightsabers, DL-44 Blasters en Thermal Detonators te gebruiken om eventuele vijanden aan te pakken.

Terwijl je de Rebellion helpt, boek je vooruitgang in de LEGO Pass: Rebel Adventure, met gratis en premium beloningen geïnspireerd door Tatooine!

Begin je Rebel Adventure

Het Galactic Empire is op jacht naar een bende Rebels, die jouw hulp nodig hebben! Het Empire en de Rebels zijn onbewust op weg naar een breuk in jouw wereld, die hen naar een nieuw eiland in jouw wereld zal leiden. Dit eiland blijft zelfs na v29.40 bestaan!

Rebellion Buildin’

Voordat je de crashlocatie van het Empire onderzoekt, moet je je Rebel bondgenoten controleren. Na de crash ontvang je een Macrobinoculars, die je naar het Rebel Village wijst! Dit onderkomen op Star Wars Island heeft jouw hulp nodig om een volwaardig Rebel hoofdkwartier te worden.

Het Rebel Village kan een level omhoog gaan tot niveau 10. Hoe kan je het level verhogen? Voltooi doelstellingen zoals het leveren van grondstoffen en het bouwen van Rebel gebouwen!

Als je van plan bent een lokale held te worden, hoef je je geen zorgen te maken dat je binnenkort afscheid moet nemen van je Rebel buren: het Rebel Village blijft na v29.40 bestaan!

Crash de Crash Site

Wees gewaarschuwd: de crash van de Star Destroyer van het Empire is niet het einde van het Empire. In plaats daarvan zal het Empire proberen van jouw wereld hun thuis te maken. Ze zullen de crashlocatie omsingelen met kampen, en het is aan jou om ze te infiltreren en jouw wereld terug te nemen! Nadat je wat tijd met de Rebels hebt doorgebracht, vind je deze bases met behulp van je Macrobinoculars.

Je kunt ook zelf een Macrobinoculars maken. Ontgrendel het recept door Plastoid aan je inventaris toe te voegen!

Vind je het uiterlijk van de Imperial architectuur leuk? Je kunt ervoor kiezen om de kampen niet te beschadigen en ze en hun inwoners na v29.40 te houden! De crashlocatie blijft ook staan, zodat je de overblijfselen van de Star Destroyer kunt bewonderen.

Apparatuur van een Galaxy Far, Far Away

Lightsabers

Ben je civilized, of sta je stiekem aan de dark side? Wat je antwoord ook is, er wachten Lightsabers in verschillende kleuren op je in jouw wereld! Deze krijg je in LEGO Fortnite niet door ze te maken. In plaats daarvan ontgrendel je het jouwe door de Rebels te helpen hun dorp op te bouwen! Met je Lightsaber in de hand kun je nog meer verzamelen.

Lightsabers zijn krachtige hulpmiddelen in LEGO Fortnite. Ze zijn zelfs zo krachtig dat ze tijd nodig hebben om op te laden na een gevecht. Gebruik ze wanneer de tijd rijp is!

De Rebel Adventure is Building

Alleen al door de Rebels te helpen, kun je vooruitgang boeken in de LEGO Pass: Rebel Adventure. Deze Pass biedt ontgrendelbare in-game beloningen zoals de ‘Tatooine Turret and Tanks Bundle’, ‘Mos Eisley Blue Milk Bar Bundle’ en meer!

Let op! De LEGO Pass: Rebel Adventure is beschikbaar tot 23 juli 2024. De gratis beloningen, premiumbeloningen en Chewbacca Outfit zijn niet exclusief voor de Pass, en je kunt ze mogelijk op een later tijdstip kopen in de Fortnite Shop.

Plaats een reactie