Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

MultiVersus

MultiVersus is een platform-vechtgame waarin je met of tegen je vrienden vecht met een selectie van ‘s werelds meest iconische personages, waaronder: Batman, Shaggy, Superman, Bugs Bunny en meer. Gebruik unieke co-op-mogelijkheden, vind je favoriete vechtcombo’s en redt de Multiverse!

In MultiVersus heb je het Multiverse binnen handbereik terwijl je strijdt in intense 2v2-gevechten. Deze platform-vechtgame laat je jouw fanatasie-match-ups spelen in een tof, co-op of één-op-één gevecht om de heerschappij.

Personages

Kies uit Harley Quinn, Tom en Jerry, Finn the Human, Wonder Woman, Steven Universe, Jake the Dog, Garnet, Superman en een buitengewoon wezen genaamd Reindog. Elke vechter heeft unieke kwaliteiten die dynamisch met andere personages omgaan.

Stages

Speel binnen verschillende Stages uit de legendarische werelden van de personages, inclusief de Batcave van Batman, het Treefort van Jake and Finn en meer.

Cross-Platform

Verdedig de Multiverse met je vrienden wanneer je wil en waar je wil op alle beschikbare platformen met volledige cross-platform ondersteuning voor spelen en opslaan.

Modi

Speel onze innovatieve 2v2 co-op-gefocuste ervaring of de intense 1v1 en 4-speler Free for All. Je kunt je vaardigheden verfijnen in de trainingsmodus of je ze op de proef stellen in de gerangschikte competitie. MultiVersus ondersteunt online en lokaal gamen.

Aanpassingen

Elk personage krijgt zijn eigen aanpasbare arsenaal aan voordelen dat de manier beïnvloedt waarop je speelt en hoe je met anderen een team vormt.

Competitie

MultiVersus bevat een intense, competitieve game-ervaring met toegewijde servers voor een soepele online gameplay-ervaring.

Een groeiend Multiverse

MultiVersus wordt regelmatig voorzien van nieuwe personages, stages, modi, in-game evenementen, skins en meer.

MultiVersus komt in 2022 nog op de markt voor de PC, PlayStation en Xbox.

Plaats een reactie