Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

Ben je klaar om de stad San Francisco te redden van de Ghost Lord? Trommel je vrienden op en werk samen in dit coöperatieve multiplayer-avontuur, exclusief gemaakt voor VR.

Maak je klaar met de nieuwste Ghostbustin-gadgets, van afgelegen geschutskoepels tot spooklokvogels. Voer verschillende missies uit, zoals het verzamelen van donkere PKE of het sluiten van interdimensionale portalen. Je moet samenwerken om puzzels op te lossen, geesten in de val te lokken en de March of the Malevolent te stoppen. Er gaat niets boven het knallen met vrienden, maar zelfs als je alleen speelt, kun je het zelf opnemen tegen de Ghost Lord met de hulp van een spookachtige metgezel.

De mogelijkheden van de PlayStation® VR2 brengen het Ghostbusters-universum tot leven als nooit tevoren. Voel het gerommel terwijl geesten door je heen vliegen, geef je teamgenoten een veelzeggende knipoog met realtime eye-tracking en voel de trekkerklik terwijl je je Proton Wand afvuurt. Dompel jezelf onder in de beste Ghostbusters-ervaring voor VR tot nu toe!

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord is beschikbaar vanaf 26 oktober 2023.

Plaats een reactie