Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Disney100 in Concert

Disney bestaat 100 jaar en viert dit met een spectaculaire show voor jong en oud! Disney100 in Concert is een show waarin de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire gebracht worden door de beste artiesten, onder begeleiding van een groot live orkest. De content van de films op de grote schermen en de lichtshow nemen de bezoeker mee in de magische wereld van Disney. Hits uit onder andere de Disney klassiekers Frozen, The Lion King en De Kleine Zeemeermin, maar ook Star Wars, Pirates of the Caribbean en Marvel worden gebracht.

Al sinds de oprichting van Disney in 1923, vormen de verhalen van The Walt Disney Company de achtergrond van betoverende en bekroonde melodieën en liedjes. De soundtracks van de Disney verhalen ontroeren mensen van alle generaties. Sinds 2016 betovert de succesvolle musicalserie Disney in Concert fans wereldwijd met deze legendarische soundtracks.

Als onderdeel van de Disney100 vieringen in zijn 100e verjaardagsjaar, wijdt deze aankomende speciale editie van de prachtige concertreeks zich aan een reis die 100 jaar avontuur, 100 jaar emoties en 100 jaar Disney muzikale magie viert.

Disney100 in Ziggo Dome

Disney100 in Concert brengt de meest favoriete en legendarische filmscènes van Disney op donderdag 28 december 2023 naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Een show waarin de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire gebracht worden door de beste artiesten, onder begeleiding van een groot live orkest.

Hits uit onder andere Disney The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels komen voorbij. Ook de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel zijn uiteraard onderdeel van het 100-jarig bestaan van The Walt Disney Company en ontbreken dan ook niet in deze line-up! Het symfonieorkest staat onder leiding van Maurice Luttikhuis, de artiesten worden later bekend gemaakt. De concerten vinden plaats op donderdag 28 december 2023 om 15:00 en 19:30 uur.

Plaats een reactie