Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Disney Marvel Comics Variant Covers

Na de Disney100 Variant Covers van vorig jaar, verschijnt er maandelijks een nieuwe Disney What If? variant coverserie ter ere van de 60e verjaardag van Avengers en X-Men dit jaar.

Disney What If? Variant Covers

Vorig jaar nam Marvel Comics met trots deel aan de viering van het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company met hommagevarianten van covers van iconische Marvel covers met Mickey Mouse en vrienden in de hoofdrol. Nu zijn deze bestverkochte covers terug, dit keer ter gelegenheid van de 60e verjaardag van twee van Marvel’s meest iconische superheldenteams: de Avengers en de X-Men!

De nieuwe Disney What If? Variant Covers gingen eerder deze maand van start met Aamazing Spider-Man #41 en zullen in 2024 geselecteerde nummers van Aamazing Spider-Man blijven sieren. Deze covers zijn ook verkrijgbaar in zwart-witversies en bevatten Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en meer die mijlpaalen in de geschiedenis van zowel Avengers als X-Men overnemen. Vanaf nu kunnen fans het volgende trio van Disney What If? Variant Covers, die van april tot juni verkrijgbaar zullen zijn.

Mickey & Friends x Avengers & X-Men

De nieuwe reeks kunstwerken neemt Mickey en de bende mee naar de westkust waar ze favoriete Avengers als Tigra, Mockingbird en Wonder Man portretteren als eerbetoon aan Werst Coast Avengers #1. Terug in het zilveren tijdperk veroorzaakt Donald Duck chaos in een nieuwe visie op de revolutionaire X-Men #58-cover van Neal Adams, waarin Havok in de spotlight staat. En Minnie Mouse herschept het meest oogverblindende debuut in de geschiedenis van de mutanten, Uncanny X-Men #130, de eerste verschijning van Dazzler!

Plaats een reactie