Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Batman: Gotham Knights – Gilded City

Een mysterieus virus heeft Gotham City besmet, waardoor de slachtoffers veranderen in hondsdolle, geelgekleurde maniakken die gedreven worden tot plunderingen, diefstal en woede-uitbarstingen. Batman en zijn Gotham Knights worstelen om dit vreemde virus in bedwang te houden terwijl ze de oorsprong ervan onderzoeken. Maar dit is niet de eerste keer dat deze ongewone ziekte de stad overvalt.

Maak een reis naar Gotham in het midden van de 19e eeuw en ontmoet de eerste gemaskerde burgerwacht van de stad – de mysterieuze held die alleen bekend staat als de Runaway – terwijl ook zij verstrikt raken in het mysterie van deze infectie! Dit spannende en gruwelijke verhaal, verdeeld over het hedendaagse Gotham en het Gotham van 1847, leidt rechtstreeks naar de aankomende videogame Gotham Knights!

Elk nummer bevat ook een code die lezers in de Gotham Knights game kunnen inwisselen voor een exclusief item. Voor uitgave 1 ontvangen lezers een code voor een exclusieve skinvariant voor de Batcycle! Lezers die de codes voor alle 6 de nummers inwisselen, ontvangen een speciaal 7e item!

Batman: Gotham Knights – Gilded City is vanaf dinsdag 25 oktober 2022 online verkrijgbaar of op te halen bij de dichtstbijzijnde stripwinkel.

Plaats een reactie