Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

King of Collectibles: The Goldin Touch: Seizoen 2

Zeldzame verzamelobjecten brengen veel geld op in een toonaangevend veilinghuis. Deze nostalgische serie inspireert je misschien om eens goed rond te kijken in je eigen huis.

Afleveringen

Catch of a Lifetime

Ken zet zijn zinnen op een legendarische honkbalkaart. Een historische homerun-bal wordt te koop aangeboden. Dave en Carlo bekijken de ultieme videogamecollectie.

Rookie Moves

Ken overweegt historische artefacten te verkopen en inspecteert een zeldzaam rapalbum. Ryan doet een belofte om een unieke kaart te bemachtigen, gesigneerd door een basketbalster.

Million Dollar Marvel

Ryan laat de fervente verzamelaar Steve Aoki een set Marvel-ruilkaarten zien. Twee iconische sporthelden willen hun privécollecties verkopen.

All That Bling

De ketting van een hiphoppionier en de NBA-kampioenschapsringen van een mascotte sieren de Goldin-inventaris. Een verbluffend relikwie vormt een complexe uitdaging.

King Con

Het team wil een ambitieus doel bereiken op de Comic Con in New York en gaat op zoek naar popcultuur-verzamelobjecten. Ken probeert een deal te sluiten voor een rariteit.

A Titanic Mask

Ken taxeert de collectie van honkballegende Reggie Jackson en verzamelt voorwerpen van de Titanic terwijl het Goldin-team zich voorbereidt op de popcultuurveiling.

A Messi Situation

De veiling voor de felbegeerde WK-sticker van een voetbalfan zet Ryan op scherp. In Florida bekijkt Carlo de heilige graal van Star Wars-actiefiguren.

The Pop Culture Auction

Ken zet zijn zinnen op de hoogst gewaardeerde Honus Wagner-kaart ter wereld. De popcultuurveiling loopt ten einde, maar zal het team zijn doel bereiken?

Seizoen 2 van King of Collectibles: The Goldin Touch is vanaf nu te zien op Netflix.

Plaats een reactie