Verboden speelgoed

In deze video zien we speelgoed dat de afgelopen decennia voor veel opschudding heeft gezorgd, van Rambo tot Harry Potter en Barbies uit de jaren 90 tot Mandalorian Star Wars figuren!

Barbie, G.I. Joe, TMNT, Breaking Bad, Pokémon en Austin Powers

In deze video zien we speelgoed dat in de problemen kwam terwijl het in de schappen van je favoriete speelgoedwinkel lag, sommige werden verboden en sommige werden teruggeroepen.

Clackers, Moon Shoes, Oozinator, Entertech en Super Soakers

In deze video zien we verboden speelgoedconcepten die als gevaarlijk of controversieel werden bestempeld, zoals Clackers, Super Soakers, de Austin Magic Pistol, de Oozinator, Moon Shoes en meer!

Transformers, Voltron, G.I. Joe, Alien en Battlestar Galactica speelgoed

In deze video zien we een aantal verboden en teruggeroepen speelgoed uit de jaren 70 tot 90, waaronder Transformers, Voltron, G.I. Joe, Alien en Battlestar Galactica speelgoed.

Disney Flubber, Jarts, Dick Tracy, Star Wars, CSI en Swing Bike

In deze video zien we een aantal verboden en teruggeroepen speelgoed uit de jaren 60 tot 2000! Zet je schrap voor wat speelgoedgeschiedenis van Flubber, Jarts, Dick Tracy, Star Wars, Muscle Bikes en meer!

Disney, Cabbage Patch, Marvel Toybiz, Dragon Flyz en Easy Bake Oven

In deze video zien we speelgoed dat is teruggeroepen of uit winkels is verbannen omdat het ongepast of onveilig was. Van Cannibal Cabbage Patch Kids tot Radioactive Energy Labs For Kids, hier zijn 7 speelgoedsoorten die in de jaren 50, 80, 90 en 2000 slechts kort in de winkelschappen kwamen! Zelfs Disney speelgoed kan worden teruggeroepen.

Pokémon, TMNT, POGS, Power Wheels, Tamagotchi, E.T. en meer

Teruggeroepen speelgoed of speelgoed verboden op school. Het is weer tijd voor een speelgoed geschiedenisles over onder andere Pokémon, TMNT, POGS, Power Wheels, Tamagotchi en E.T. speelgoed.

Dungeons & Dragons, TMNT, Satanic Panic en EC Comics

In deze video zien we een aantal boeken en protesten die zijn gemaakt om speelgoedlijnen en hun gewelddadige onderliggende thema’s te verbieden! Spreek je gebeden uit en doe je gordel om voor wat speelgoedgeschiedenis!

Plaats een reactie