Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

The Toy Collector’s Guide

The Toy Collector’s Guide is de one-stop-site voor de moderne speelgoedverzamelaar. Elke pagina bevat foto’s, beschrijvingen, releasedatums, accessoires, beschikbaarheid op de markt en zelfs de meest actuele secundaire marktwaarden van de populairste merken in vintage speelgoed.

Deze marktwaarden worden bepaald door uitgebreid onderzoek naar alle verschillende secundaire marktsites en beschikbare gegevens. De waarden worden regelmatig bijgewerkt om de meest actuele trends weer te geven. Een ding om te onthouden als je met verzamelobjecten te maken hebt, is dat een item realistisch gezien evenveel of zo weinig waard is als iemand anders ervoor zal betalen. Met dat in gedachten wordt dit waardekenmerk niet noodzakelijkerwijs beschouwd als een strikte prijsrichtlijn, maar eerder als een hulpmiddel voor verzamelaars om te gebruiken en te ontdekken wat items waard kunnen zijn bij het kopen of verkopen.

The Toy Collector’s Guide heeft inhoud toegevoegd over veel verschillende actiefiguurlijnen, maar het is een voortdurend werk in uitvoering. Er komen zeker nog veel meer speelgoedlijnen naar de site. Als er een bepaalde lijn of serie is waarvan je graag meer zou willen zien, kun je het laten weten. The Toy Collector’s Guide streeft er voortdurend naar om de beste speelgoedverzamelsite op internet te worden.

Plaats een reactie