Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Speelgoed dat nooit werd gemaakt

In deze video zien we 8 speelgoedconcepten die nooit in productie zijn genomen, het speelgoed bleef een kinderdroom na het bekijken van de afbeelding in een speelgoedcatalogus. Maar deze foto’s van de prototypes en andere concepttekeningen kunnen ons een idee geven van wat het speelgoed had kunnen zijn. Heel veel customizers hebben reproducties gemaakt van dit holy grail speelgoed voor vintage speelgoedverzamelaars van Thundercats, G.I. Joe, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Real Ghostbusters, Masters Of The Universe, Jurassic Park, Transformers en Star Wars!

G.I. Joe, Mighty Max, Visionaries, Sectaurs en Street Sharks

In deze video zien we 8 niet geproduceerd speelgoed in de speelgoedlijnen TMNT, Mighty Max, Street Sharks, My Little Pony, Visionaries, G.I. Joe, Sectaurs en Skeleton Warriors!

Aliens, Super Powers, Remco, Rock Lords en Captain Planet

In deze video zien we 7 speelsets die nooit zijn uitgebracht, waaronder speelgoed van Aliens, Super Powers, Remco, Rock Lords en Captain Planet.

TMNT, Thundercats, Mummies Alive, SEGA en Masters Of The Universe

In deze video zien we niet uitgebrachte speelgoedconcepten, tekeningen en prototypes van Masters Of The Universe, Thundercats, TMNT, James Bond Junior, Mummies Alive, Crash Dummies en de Neptune console van SEGA!

WWF, Boglins, Ghostbusters, Shera, Toxic Crusaders en Transformers

In deze video zien we nog een paar speelgoedconcepten die niet geproduceerd zijn van WWF, Boglins, Ghostbusters, Shera, Toxic Crusaders en Transformers.

Superman, James Bond, Dark Crystal en The Last Starfighter

In deze video zien we de geannuleerde speelgoedlijnen op basis van films, met onder andere Superman, James Bond, Dark Crystal en The Last Starfighter.

TMNT, Masters Of The Universe, Transformers en Thundercats

In deze video zien we we prototypes, schetsen en foto’s van TMNT, Masters Of The Universe, Transformers en Thundercats.

Bravestarr, Aliens, Ewoks & Droids, Battle Trolls en Transformers

In deze video zien we een paar niet-uitgebrachte speelgoedconcepten van het Ewoks & Droids speelgoed uit het Star Wars universum, Kenner Aliens, niet-geproduceerde Battle Trolls, Bravestarr en Transformers.

MOTU, Skeleton Warriors, Food Fighters, BuckyOHare en Tigersharks

In deze video zien we enkele concepten van speelsets die nooit het levenslicht hebben gezien, van Clash of the Titans tot Skeleton Warriors, Silver Hawks, Tigersharks, Bucky O’Hare, Bill & Ted’s Excellent Adventure en Masters Of The Universe!

G.I. Joe Manimals, Swamp Thing, Jurassic Park en Indiana Jones

Zelfs als sommige niet geproduceerde speelgoedconcepten een comeback proberen te maken, kan de weg naar de detailhandel nog steeds verraderlijk zijn! In deze video zien we de niet uitgebrachte dinosaurussen van de Jurassic Park Chaos Effect lijnen, LJN’s Indiana Jones Temple of Doom figuren, de G.I. Joe Manimals en Swamp Thing Kenner speelgoedlijn.

Star Wars, Dinosaucers, Extreme Dinosaurs en Bucky O’Hare

In deze video zien we nog een paar speelgoedconcepten die niet zijn geproduceerd, van Space Bunnies tot dinosaurussen en Wookies!

Super Powers, Centurions en Chuck Norris Karate Kommandos

In deze video duiken we in het midden van de jaren 80 en zien we een paar lijnen waarvan Kenner had gehoopt dat het de volgende grote hit zou worden in actiefiguren voor jongens. Van Chuck Norris tot Superman en Machine to Man!

Mighty Morphin Power Rangers, Street Sharks en Monster Force

In deze video nemen we een diepzeeduik in de monsterprototypeconcepten die op de oceaanbodem rondzwerven!

Thundercats, TMNT, Tigersharks, MOTU, Ghostbusters en Toxic Crusader

Welke voertuig speelgoedconcepten zijn niet geproduceerd voor Thundercats, Cowboys Of Moo Mesa, TMNT, MOTU, Tigersharks en The Real Ghostbusters? Ontdek het in deze video!

Tribes, Sky Commanders en The Addams Family

In deze video zien we een paar niet geproduceerd speelgoed van The Addams Family en Sky Commanders, maar ook Hasbro’s volledig geannuleerde Tribes lijn die nooit in de schappen is beland. Zet je schrap voor wat speelgoedgeschiedenis!

Pirates Of Darkwater, Sunman Rulers Of The Sun en Mattel’s Hook

Welk piraten speelgoed zal over de plank lopen en welk wordt geplunderd in deze tweede golven?!

TMNT, Toxic Crusaders, Madballs en Demolition Man

Vergeten en nooit geproduceerd speelgoed van TMNT, Toxic Crusaders, Madballs en Demolition Man.

Star Wars, Thundercats, Iron Man en Dungeons & Dragons

Heb je je ooit afgevraagd welk speelgoed we hebben gemist? Laten we nog eens duiken in de onuitgebrachte speelgoedlijnen uit de jaren ’70, ’80 en ’90!

Plaats een reactie