Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Op weg naar de Magie podcast

Ga jij binnenkort naar Disneyland Paris? Luister en kijk dan naar ‘Op weg naar de Magie’ podcast, waarin Michiel Veenstra en Gioia Parijs je meenemen op een roadtrip vol voorpret!

Gioia en Michiel nemen je mee langs de grootste avonturen in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Van spookachtige mijnkarretjes, tot piraten en je zo klein voelen als een rat.

Michiel en Gioia gaan op een culinaire zoektocht door het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Van delicatessen op een Midden-Oosterse markt, tot heel veel vrolijke Disney snacks en koninklijk dineren met echte Disney Prinsessen.

Gioia en Michiel raken betoverd in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Waanzinnige parades, een avontuur met een tovenaarsleerling dat uit de hand loopt en een adembenemend spectaculaire vuurwerk- en lichtshow op het Kasteel van Doornroosje.

Michiel en Gioia verklappen de grootste geheimen van Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Je hebt de Parken nog nooit zo gezien en… gehoord. Iedere dag wordt vanaf nu een speurtocht en je ontdekt de leukste en best verstopte boetieks.

Gioia en Michiel dagdromen van wat is en gaat komen in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De kans om nieuwe Marvel Superhelden te ontmoeten, een reis door de seizoenen en alle glitter en glamour die de 30e verjaardag van Disneyland Paris voor je in petto heeft.

In deze laatste aflevering vertellen Gioia en Michiel wat je als allereerste moet doen tijdens je bezoek aan het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Ga je als eerste naar je Disney Hotel of doe je direct alle attracties?

In seizoen 2 van ‘Op weg naar de Magie’ nemen Michiel Veenstra en Gioia Parijs je weer mee op een roadtrip vol voorpret naar Disneyland Paris. Ga op Superhelden Avontuur in Marvel Avengers Campus, beleef de mooiste Droomverblijven in de Disney Hotels en ga op ontdekking met de allerbeste tips!

Ga mee op missie met Gioia Parijs en Michiel Veenstra in Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris. Help Iron Man, train met Captain Marvel en red de Campus samen met Spider-Man in dit Superhelden Avontuur!

Kom dagdromen met Gioia en Michiel in de Disney Hotels van Disneyland Paris. Laat je verrassen door de unieke thema’s in ieder Hotel en ontdek de exclusieve extra’s die je als gast ontvangt. Een verblijf in een Disney Hotel is veel meer dan alleen overnachten!

Gioia en Michiel gaan op pad in Disneyland Paris met de leukste tips die werden gedeeld via social media. Van geheimen onder het Kasteel van Doornroosje, tot Broadway-stijl theathershows en van spookachtige landhuizen tot de leukste ontmoetingen met Cast Members.

Plaats een reactie