Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

McFarlane Toys Digital

McFarlane Toys heeft een eigen digitaal verzameluniversum gelanceerd. Het speelgoedbedrijf maakt al 30 jaar lang verzamelobjecten van de hoogste kwaliteit voor ‘s werelds grootste merken en brengt deze nu naar de digitale wereld.

McFarlane Toys is opgericht door de beroemde striptekenaar Todd McFarlane. Het speelgoedbedrijf zal zijn allereerste digitale collectie uitbrengen met klassieke personages van McFarlane Toys, waaronder Spawn, The Redeemer en The Clown in de SPAWN LAUNCH SERIES. Met deze collectie kunnen verzamelaars op een geheel nieuwe manier actiefiguren verzamelen.

Verzamelobjecten

De digitale actiefiguren zijn verkrijgbaar in een digitale etalage op Polygon en kunnen worden bewaard in elke door Polygon ondersteunde digitale portemonnee. De nieuwe digitale collectibles zullen gelijktijdig met hun fysieke tegenhangers worden uitgebracht. Bijzondere actiefiguren uit de dertigjarige geschiedenis van McFarlane Toys worden alleen digitaal uitgebracht. De digitale verzamelobjecten worden aangeboden voor dezelfde prijs als hun fysieke exemplaren.

Buy to Earn Program

Tegelijkertijd met het Collecting Universe lanceerde McFarlane Toys een nieuw Buy to Earn Program met kortingsacties. Wanneer je een hele set van een serie hebt verzameld ontvang je geheime beloningen.

Viewer-app

Bij de lancering heeft McFarlane Toys een viewer-app op pc uitgebracht met galerijen die consumenten zelf kunnen bouwen en inrichten. De viewer-app heeft daarnaast functies om content te delen. Alles wat consumenten in de app doen met hun collectie levert punten op waarmee ze exclusieve beloningen en drops kunnen ontgrendelen. De digitale verzamelmarktplaats is toegankelijk via McFarlaneToys.digital.

Ze hebben de opkomst van digitale verzamelobjecten gezien als een nieuwe manier om in contact te komen met fans en het speelgoed waar ze van houden. Deze unieke ruimte stelt ze in staat om een ​​beter platform en digitale ervaring te bouwen die de traditionele verzamelkunst alleen maar kan verbeteren en een verzamelruimte kan creëren die een oneindig aantal speelgoed kan huisvesten.

Speel, creëer en deel je verzameling met vrienden en andere verzamelaars over de hele wereld in verbluffende virtuele omgevingen. Zo kom je nooit ruimte te kort om je collectie uit te breiden.

Er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd om de waarde van je verzameling en het Collecting Universe te vergroten.

Plaats een reactie