Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Funko on Wheels

Funko on Wheels, beter bekend als Funko Pop Rides, zijn populaire verzamelfiguren geproduceerd door Funko, een bedrijf dat bekend staat om zijn brede assortiment verzamelobjecten uit de popcultuur. Funko Pop Rides bevatten populaire personages uit films, series, games, comics en andere vormen van entertainment, die in of op iconische voertuigen zitten. Deze Funko Pop figuren worden meestal geleverd in een vensterdoos en zijn ontworpen voor fans van zowel de personages als de voertuigen waarmee ze gepaard gaan.

Funko Pop Rides

De Funko Pop Rides collectie bevat verschillende beroemde voertuigen zoals de Batmobile van Batman, de DeLorean Time Machine uit Back to the Future, de Millennium Falcon uit Star Wars en nog veel meer. Deze figuren zijn zeer gewild bij verzamelaars vanwege hun gedetailleerde ontwerpen, nostalgische aantrekkingskracht en beperkte beschikbaarheid.

Funko Pop Rides Max Verstappen

Funko Pop Rides is een populaire subcategorie geworden binnen de uitgebreide Funko Pop lijn en bied fans een unieke manier om hun favoriete personages te laten zien naast hun kenmerkende vervoersmiddelen. Funko Pop Rides combineert de charme van Funko Pop figuren met de iconische voertuigen uit geliefde franchises, waardoor ze een must-have zijn voor Funko verzamelaars en liefhebbers.

Plaats een reactie