Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

DreamWorks Land

Maak je klaar om te spelen in een kleurrijk, fantasierijk nieuw land bij Universal Studios Florida! Maak kennis met Shrek en plons in zijn moeras, schreeuw van het lachen in Troll’s Trollercoaster en leer kungfu met Kung Fu Panda.

Een land van plezier

Klim, glij en spetter door de speeltuin van Shrek in Shrek’s Swamp voor kleine ogres. Speel bij Po’s Kung Fu Training Camp in Panda Village.

Entertainment

Geniet van een nieuwe liveshow tijdens DreamWorks Imagination Celebration. Ontmoet je favoriete personages in DreamWorks Character Zone.

Eten en winkelen

Voed je hongerige kleine ogres bij Swamp Snacks, bevredig je zoetekauw bij Trolls Treats en vind leuke merchandise bij High Five Hideaway.

Ga op ontdekkingsreis

Ervaar Mama Luna Feline Fiesta, creëer een melodie bij King Harold’s Swamp Symphony en laat de kleintjes spelen in Poppy’s Playground.

Rij, plons lach en speel bij deze top attracties in DreamWorks Land!

Troll’s Trollercoaster

Spring op de rups Caterbus in deze gezinsvriendelijke achtbaan. Samen met Poppy, Tiny en de tweeling Satin en Chenille probeer je te ontsnappen aan griezelige spinnen.

Kung Fu Panda Live

Ontmoet en praat met Po op een digitaal geanimeerd scherm. Hij zal je leren hoe je kungfu kunt beoefenen, terwijl hij op zijn ondeugende neefje past en heerlijke snacks kookt. Skadoosh!

Shrek’s Swamp Meet

Dit is je kans om Shrek, Fiona en Donkey te ontmoeten in het moeras bij Shreks huis.

DreamWorks Land is vanaf de zomer van 2024 te bezoeken bij Universal Studios Florida in Orlando.

Plaats een reactie