Disney Cruise Line

Het entertainment steekt in Disney Cruise Line boven alles uit. Hier wordt jong én oud echt vermaakt zoals alleen Disney dat kan.

De schepen van de Disney Cruise Line zijn middelgroot en ingericht in traditionele Disney stijl. De Disney Magic en Disney Wonder zijn zusterschepen en bieden ieder plaats aan ongeveer 1750 passagiers. De Disney Dream en Disney Fantasy werden hier later aan toegevoegd. Deze grote schepen bieden plaats aan ongeveer 2500 passagiers. De schepen beschikken over veel faciliteiten, waaronder veel aandacht en ruimte voor kinderclubs in verschillende leeftijdscategorieën. Op ieder schip zijn minimaal 3 zwembaden aan boord, Mickey’s Pool met glijbanen en Goofy’s Pool met een groot tv-scherm. Ook mogen een uitgebreide Spa, cruise winkels, een theater en 3D bioscoop niet ontbreken.

Beleef de magie op zee

Het entertainment aan boord van Disney Cruise Line is van topniveau. Zo kun je worden verwelkomd door Mickey Mouse in hoogst eigen persoon. Het is mogelijk om te ontbijten of dineren met de Disney figuren. Originele Disney musicals zoals Golden Mickeys, Disney Dreams, An Enchanted Classic zijn van Broadway kwaliteit. In het Walt Disney Theatre of Buena Vista Theatre kun je de nieuwste Disney films zien, waarvan sommige zelfs in 3D. Aan dek kun je tevens genieten van films op een groot scherm. Naast vele activiteiten gedurende de dag, wordt je uitgenodigd voor de spectaculaire Pirate Night Deck Party met als spetterende finale een prachtig vuurwerkspektakel. Een cruise met Disney Cruise Line is voor het hele gezin. Voor iedere leeftijdscategorie is er een speciale kinderclub. De allerkleinsten kunnen vanaf 3 maanden tot 3 jaar terecht in de Flounder’s Reef kinderopvang. Disney’s Oceaneer Lab is een echte kinderclub waar activiteiten worden georganiseerd voor kinderen van 3 tot 10 jaar. De kinderen van 11 tot 13 jaar kunnen terecht in Ocean Quest en de tieners van 14 tot 17 hebben hun eigen The Stack. Wanneer je kiest voor een Deluxe familiehut, zijn er hutten met een aparte badkamer, zodat je meer privacy hebt. Ook voor volwassenen zijn er speciale ‘adults only’ gedeeltes, waar het net even iets rustiger is. Zo is er een speciale ‘adults only pool’, diverse bars en lounges en Vista Spa, Signals, Cove Café, Diversions en de Outlook Bar.

Culinair genieten

Ook het diner wordt bij Disney Cruise Line door magie omgeven. Je dineert in 3 unieke themarestaurants door middel van ‘afwisselend dineren’. Dit wil zeggen dat je iedere avond in een ander restaurant dineert, zelfs de ober roteert mee zo ben je zeker van een ongeëvenaarde en persoonlijke bediening. Restaurant Lumiere’s heeft een “Beauty and the beast’ thema, restaurant Parrot Cay een Caribisch thema en het bijzondere Animator’s Palate. Dit restaurant veranderd tijdens het diner van zwart-wit naar kleuren, waarbij ook de kleding van de obers mee kleurt. Daarnaast is er een specialiteiten restaurant Palo (met toeslag en ‘adults only’) met Italiaanse keuken, het buffet-restaurant Topsider Buffet, Pinocchio’s Pizzeria en snackbar Goofy’s Galley.

Nederlandse gasten nemen je mee aan boord van Disney Cruise Line! Tijdens een Disney Cruise beleef je een sprookje vanaf het moment dat je aan boord gaat. Ontdek de zwembaden, waterglijbanen en de spectaculaire AquaDuck, geniet van fantastisch entertainment en spectaculaire broadway-stijl shows en smul in de themarestaurants vol onvergetelijk entertainment. Bovendien kan je lekker ontspannen in de adult-only zones, terwijl de kinderen de kids clubs ontdekken, dat is de magie van Disney Cruise Line!

Plaats een reactie