Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game

Leef vanuit de creatieve studio Wētā Workshop het leven van een Hobbit in het heerlijk serene landschap van de Shire. Ontdek, versier en deel in dit idyllische hoekje van Middle-earth. Sluit je aan bij vriendelijke Hobbits en bekende gezichten die op je wachten in Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game.

Creëer je eigen Hobbit en ga op avontuur in Bywater. Hoewel het nog niet officieel een dorp in Hobbiton is, speel je een grote rol in de bloei van het schilderachtige dorpje. Begroet troost aan de deur terwijl je je eigen Hobbit Hole versiert, je tuin onderhoudt, vist in de heldere vijvers, wilde vruchten en kruiden plukt, of handel drijft met stadsmensen. Bereid zelfgemaakte maaltijden om te delen met andere Hobbits en onderhoud relaties.
Er is veel te zien en nog veel meer te eten. Geniet van dagen vol pracht en praal in de schilderachtige bossen, meren en weilanden.

Kom tot rust op de plek waar het allemaal om de kleine dingen gaat. Help de gemeenschap van Bywater samen te brengen en beleef plezier in Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game is later in 2024 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc via Steam.

Plaats een reactie