Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Duik in Suicide Squad: Kill the Justice League, de avontuurlijke thirdpersonshooter boordevol actie die alle genres overstijgt, ontwikkeld door Rocksteady Studios, de makers van de geprezen Batman: Arkham-reeks. Deze titel combineert de bekende verhalende gameplay met sterke personages waar de studio bekend om staat, met de actie van een thirdpersonshooter voor een unieke game die je versteld doet staan.

Ontdek de oorsprong van Amanda Wallers beruchte Task Force X (oftewel de Suicide Squad), terwijl Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark met dikke tegenzin op een missie gaan om ‘s werelds beste DC-superhelden van The Justice League te verslaan. Suicide Squad: Kill the Justice League vertelt een origineel verhaal in de uitgebreide open wereld van de stad Metropolis, waarbij de vier superschurken van DC de strijd aangaan met een buitenaardse kracht en met DC-superhelden die de stad willen verwoesten die ze ooit hadden gezworen te beschermen. Ondertussen moet de Suicide Squad ook rekening houden met de dodelijke explosieven in hun hoofden die bij het eerste teken van ongehoorzaamheid af zullen gaan.

Elk teamlid heeft zijn eigen unieke moves en vaardigheden waarmee ze de dynamische open wereld van Metropolis kunnen verkennen, evenals talloze aanpasbare wapens en talenten om te ontwikkelen. Fans kunnen hun eigen ervaring aanpassen door alleen te spelen in een solospel of door de handen ineen te slaan in multiplayergames met coöp.

Suicide Squad: Kill the Justice League is vanaf 2023 verkrijgbaar voor de PC en PlayStation 5.

Plaats een reactie