Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Nickelodeon All-Star Brawl 2

Nickelodeon All-Star Brawl is terug! Nickelodeon All-Star Brawl 2 heeft een nog uitgebreider rooster aan vechters, nieuwe Supers om tegenstanders de genadeslag uit te delen en een roguelike  singleplayer modus. Stap de arena in met nieuwe personages zoals SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Squidward Tentacles (Octo), Jimmy Neutron en nog velen meer!

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en met nieuwe en verbeterde visuals, audio, animaties, modi, levels, mechanics, taunts en moves, waaronder de Supers. De game start met een unieke campagne met roguelike-elementen. Stel je vaardigheden op de proef terwijl je vecht om Danny Phantom aartsrivaal Vlad Plasmius ervan te weerhouden het Nickelodeon universum over te nemen!

Naast de singleplayer modus introduceert de game ook gloednieuwe minigames die je alleen of met vrienden kunt spelen. Ga voor de hoogste scores op het wereldwijde klassement in Pinch the Blimps, Whack-a-Bot en Irken Armada Bootcamp Survival. Ga de strijd aan met maximaal 4 spelers op elk platform met naadloze crossplay, met verbeterde netcode voor consoles en PC.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is vanaf 24 oktober 2023 beschikbaar voor de PlayStation, Xbox, Nintendo en pc.

Plaats een reactie