Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Marvel Studios’ What If…? – An Immersive Story

Wat als… jij werd uitgekozen? Stap het Multiversum binnen en benut de kracht van de Infinity Stones! Het Multiversum is in gevaar en The Watcher heeft jouw hulp nodig. Gevaarlijke variants jagen op Infinity Stones en veranderen niet alleen het lot van hun realiteit, maar ook die van jou. Om het lot van het Multiversum te redden, moet je je eigen handen gebruiken om mystieke spreuken te leren, je bondgenoten te verdedigen in epische gevechten en meer. Maar wees voorzichtig… misschien is niet alles wat het lijkt.

Gebaseerd op de geliefde animatieserie van Marvel Studios, brengt dit unieke, meeslepende verhaal nieuwe en iconische werelden uit de What If…? universum rechtstreeks naar je woonkamer. Met The Watcher als gids word je naadloos getransporteerd tussen gemengde en virtuele realiteit dankzij de ruimtelijke computermogelijkheden van Apple Vision Pro, zoals oog- en handtracking, ruimtelijke audio en adembenemende beelden. Terwijl je aan de reis begint, wordt je eraan herinnerd dat tijd, ruimte en werkelijkheid meer zijn dan een lineair pad.

De game wordt geproduceerd door Marvel Studios en ILM Immersive in samenwerking met Apple. Het verschijnt exclusief op Disney+ voor Apple Vision Pro.

Plaats een reactie