Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Fortnite x Star Wars

Verdedig de Galaxy in Fortnite tijdens Skywalker Week

Vier de komst van Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo naar Fortnite in Star Wars Skywalker Week.

Het hanteren van lightsabers, het schieten met geweren en vechten tegen the Empire is allemaal teruggekeerd. Het is je misschien opgevallen dat er een paar veranderingen zijn aangebracht ten gunste van the Rebellion! Beide lightsabers, gevonden als floor loot, zijn nu uit de handen van Jedi Luke Skywalker. Pak een van de volgende items op: Luke’s Blue Lightsaber (A New Hope) en/of Luke’s Green Lightsaber (Return of the Jedi)! De lightsaber van Darth Vader is ook beschikbaar… maar als rood jouw kleur is, moet je eerst de Dark Lord of the Sith verslaan.

Bekijk bovendien de aangepaste Junk Rift, want er is een kans dat deze de X-34 Landspeeder van Luke Skywalker kan laten vallen! Vind Junk Rifts op de grond, Imperial Chests, en Regular Chests.

Vergeet niet langs te gaan in de Item Shop voor een trilogie van klassiekers! The Original Trilogy Set voegt outfits van Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo toe. De toevoegingen aan deze set bevatten tal van andere galactische schatten, zoals:

  • Slugthrower Rifle Pickaxe
  • X-34 Landspeeder Glider
  • R2-D2 Back Bling
  • Electrostaff Pickaxe
  • Millennium Falcon Back Bling
  • Vibro-staff Pickaxe

Darth Vader arriveert op het Fortnite eiland

Vind Darth Vader op het Fortnite eiland en wees een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in de v21.10 Fortnite update.

Darth Vader is zijn campagne voor het eiland begonnen en landt elke wedstrijd op een specifieke plek, vergezeld door Stormtroopers. Versla Darth Vader en verzamel zijn gevallen Lightsaber! Met het lichtzwaard van Darth Vader blokkeer je inkomend vuur, gooi het in boemerangstijl naar vijanden en natuurlijk zwaai je ermee naar degenen die je in de weg staan.

E-11 Blasters zijn teruggekeerd! Vind E-11 Blasters in Imperial Chests op Vader Landing Sites, en ook van de Stormtroopers die je elimineert.

Mando’s Bounty LTM

Het is één ding om de beste Bounty Hunter op het eiland te zijn, het is iets anders om de beste in de Galaxy te zijn. In de nieuwe Mando’s Bounty LTM strijd je om al je tegenstanders te verslaan – maar pas op: als je aan de leiding staat, ben je de premie van The Mandalorian zelf.

Overwin je tegenstanders – en Mando – om een ​​heel speciale beloning te ontvangen. Veel beter dan het ontvangen van gildetarieven, we hebben het over een speciaal vervalste Beskar Umbrella.

Speel alleen of met anderen en verzamel galactische credits door het doelwit op je Bounty Puck of een tegenstander die je ziet te elimineren. De eerste die het kredietdoel bereikt, wint de wedstrijd (ervan uitgaande dat ze zich eerst kunnen bewijzen tegen Mando natuurlijk). Alle spelers beginnen met drie levens. This is the way.

Wil je een tip? De op het eiland wonende jagers die zich op jou en andere spelers richten, hebben de beste buit, dus schakel ze uit om je credits EN arsenaal op te bouwen.

Even pauze nodig van de jacht? Stop bij Kit’s nieuwe cantina op het eiland, gelegen in de woestijn. Je naam is daar al legendarisch.

Er is dit seizoen meer dan één Victory Umbrella. Zoals eerder vermeld, ontgrendel je de herdenkingsmunt Beskar Umbrella voor het verkrijgen van een Victory Royale in Mando’s Bounty. Gesmeed door de voorouderlijke ambachtslieden van zijn legeringsmetaal, draagt ​​deze paraplu het zegel van een clan van twee.

Now more than ever, you are both hunter and prey.

Fortnite x Star Wars: The Rise of Skywalker

De strijd is voorbij en TIE Fighters zijn op het eiland neergestort! Verken de gecrashte TIE Fighters, neem het op tegen een aantal Stormtroopers om hun Blasters te bemachtigen of pak het geheel nieuwe Lightsaber wapen en duelleer met je tegenstanders.

Live at Risky Reels – TIE Whisper Glider

Fortnite – Imperial Stormtrooper aankondiging

De Imperial Stormtrooper is het eiland aan het verkennen. Wat zou zijn missie kunnen zijn? Pak nu de Imperial Stormtrooper outfit in de Item Shop!

Fortnite – Officiële Ahsoka Tano trailer

De hit Battle Royale Fortnite heeft de legendarische Star Wars held Ahsoka Tano toegevoegd. Spelers kunnen haar Battle Pass Quests nu voltooien om haar outfit en de rest van de set te ontgrendelen, inclusief Ahsoka Tano Outfit plus de Morai Back Bling, Ahsoka’s Staff Pickaxe, Lil’ T-6 Shuttle en Watchful Companion emoticon, Star Map Wrap, Ready Rebel Spray en Fulcrum Ascending Loading Screen. Ahsoka Tano is nu beschikbaar in de Last Resort Battle Pass.

Plaats een reactie