Disney Speedstorm

Welkom bij Disney Speedstorm! Stort je in de ultieme racegame met heldengevechten, op razendsnelle circuits die zijn geïnspireerd op de werelden van Disney en Pixar. Beheers de unieke vaardigheden van elk personage op de baan en claim de overwinning in deze spannende arcade-race-ervaring van de makers van de Asphalt-serie!

Disney en Pixar gaan vol gas in de strijd

Een ongelooflijke cast aan personages, waaronder Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Baloe, Kapitein Jack Sparrow, het Beest en nog veel meer, zijn klaar voor de racegevechten. Verbeter de statistieken van elke racer en maak gebruik van hun unieke vaardigheden die de uitkomst van een race kunnen beïnvloeden en de manier waarop je het spel speelt drastisch kunnen veranderen!

Arcade racen opnieuw gedefinieerd

Iedereen kan Disney Speedstorm spelen, maar het beheersen van vaardigheden en technieken zoals het timen van je nitroboosts, het nauwkeurig driften door bochten en het aanpassen aan de dynamische circuit omgevingen zijn cruciaal om elke race te domineren.

Samen racen was nog nooit zo makkelijk

Kies je racer en scheur in je eentje over de racebanen boordevol actie, of daag je vrienden uit in de lokale en online multiplayer-modussen. Je kunt het zelfs opnemen tegen spelers van over de hele wereld en een online legende worden.

Op Disney en Pixar geïnspireerde racebanen

Start je motor in omgevingen die zijn geïnspireerd op enkele van je favoriete films van Disney en Pixar. Van de dokken op het eiland uit Pirates of the Caribbean tot de wildernis in de ruïnes uit Jungle Boek of de schrikvloer uit Monsters en co – ervaar deze werelden vanuit een nieuw, opwindend perspectief dat speciaal is afgestemd op racen!

Aanpassen aan je eigen stijl

Kies je favoriete race pak, een flitsende kart-kleur en pronk met stijlvolle wielen en spoilers – dit allemaal en nog veel meer is mogelijk met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden in het spel!

Nieuwe race content voor jou

Dankzij nieuwe content voor elk seizoen blijft de actie duren. Er komen regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers bij, met speciale vaardigheden die je onder de knie moet krijgen (of moet overwinnen), en er worden vaak unieke racebanen gecreëerd om een nieuwe strategie in de mix te gooien. Bovendien komen er regelmatig ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsopties en verzamelobjecten bij, zodat er steeds nieuwe dingen te beleven vallen.

Disney Speedstorm – Sseizoen 2: To Infinity and Beyond

Disney Speedstorm Seizoen 2 geïnspireerd op Toy Story!

Disney Speedstorm – Seizoen 3: Ohana

Disney Speedstorm Seizoen 3 geïnspireerd op Ohana! Met Lilo en Stitch Racers en een nieuwe raceomgeving!

Disney Speedstorm – Seizoen 4: The Cave of Wonders

Disney Speedstorm Seizoen 4 geïnspireerd op Aladdin! Laat drie wensen uitkomen tijdens het door Aladdin geïnspireerde seizoen.

Disney Speedstorm – Seizoen 5: Let It Go

Disney Speedstorm Seizoen 5 geïnspireerd op Frozen!

Plaats een reactie