Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Zelf actiefiguren maken

In deze video zien we hoe je zelf een actiefiguur kunt maken van verschillende onderdelen en hulpmiddelen. In dit voorbeeld word een actiefiguur samengesteld van Pedro Pascal als Joel uit The Last of Us serie op HBO. De onderdelen zijn gemaakt van een Hot Toys Mandalorian hoofdsculptuur en een Last Survivor lichaam en kleding op schaal 1:6 van CC Toys. Het haar werd gemodelleerd met Tamiya Quick Type Epoxy Putty.

Duane werd gecast als figurant voor HBO’s The Last of Us aflevering 9 van het eerste seizoen. De show werd gefilmd op verschillende locaties in Alberta, Canada, en hij mocht een van de Fireflies spelen toen ze de finale van het eerste seizoen filmden. De scène is opgenomen in het Queen Elizabeth II Hospital in Grande Prairie, Alberta.

In deze video vertelt hij hoe achtergrondfiguren worden gecast en hoe het er op de set aan toe ging. Hij reisde eerst van zijn huis in Edmonton naar Calgary om outfits te passen, en ging toen naar Grande Prairie om een aflevering van de show te filmen. Hier heeft hij zelfs Pedro Pascal en Bella Ramsey gezien terwijl ze aan het filmen waren.

Aan het einde van deze video maakt Duane een diorama van de ziekenhuisscène uit de serie met actiefiguren van Pedro Pascal en zichzelf. Hij heeft zijn eigen gezicht in 3D gescand met de Revopoint POP 3D scanner en zijn eigen actiefiguur gemaakt op schaal 1:6.

Plaats een reactie