Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

The Death of Superman 30th Anniversary Special

DC Comics viert de 30e verjaardag van The Death of Superman met geheel nieuwe verhalen van de originele creatieve teams. De creatieve teams achter The Death of Superman zijn herenigd voor vier geheel nieuwe verhalen op de 80-pagina tellende The Death of Superman 30th Anniversary Special #1. Superman #75 en The Death of Superman ontvangen speciale en verzameledities die in de uitverkoop zijn vanaf 1 november en 6 december 2022.

30 jaar geleden gebeurde het ondenkbare. De Man of Steel stierf tijdens de strijd tegen Doomsday. Om de speciale verjaardag van dit genrebepalende moment te vieren, heeft DC Comics de originele creatieve teams van Dan Jurgens en Brett Breeding herenigd; Roger Stern en Butch Guice; Louise Simonson en Jon Bogdanove; en Jerry Ordway en Tom Grummett voor The Death of Superman 30th Anniversary Special #1. The Death of Superman 30th Anniversary Special #1 bevat vier geheel nieuwe verhalen die de blijvende impact onderzoeken die de dood van Clark op zijn familie en vrienden had, evenals negen pin-ups en variantcovers door enkele van de top namen in strips.

Elk van de originele creatieve teams van The Death of Superman is herenigd om een ​​verhaal te vertellen dat laat zien hoe enkele van Supermans grootste bondgenoten reageerden tijdens en na zijn noodlottige gevecht met Doomsday:

The Death of Superman 30th Anniversary Special #1 is vanaf dinsdag 1 november 2022 online verkrijgbaar of op te halen bij de dichtstbijzijnde stripwinkel.

Plaats een reactie