Spectacular Spider-Men #1

Greg Weisman en Humberto Ramos werken in maart samen voor een geheel nieuwe Spider-Men serie met zowel Peter Parker als Miles Morales in de hoofdrol.

Het Marvel Universum beschikt trots over twee geweldige Spider-Men, en in maart bundelen ze hun krachten in hun eerste doorlopende serie ooit: Spectacular Spider-Men! De serie zal niet alleen twee van de grootste iconen uit de stripboeken samenbrengen, maar ook twee supersterren uit de industrie: schrijver Greg Weisman en kunstenaar Humberto Ramos.

Weisman, bekend van de geliefde animatieserie Spectacular Spider-Man en Gargoyles, keert terug met al het webslingerende drama en avontuur dat van Spectacular Spider-Man een favoriete serie bij fans maakte. En wie kan dit nieuwe verhaal beter tot leven brengen dan een van de ultieme Amazing Spider-Man kunstenaars, Spidey-legende Humberto Ramos!

Samen introduceren ze een nieuwe dynamiek tussen Peter en Miles als superheldenpartners die informatie en tips uitwisselen, hun krachten bundelen tegen bedreigingen en leren van elkaars verschillen in leeftijd en ervaring. De reis van het duo begint met een epische ontmoeting met de Jackal, en fans kunnen een eerste blik werpen op de actie in een speciale aankondigingsvideo, met nooit eerder vertoonde kunstwerken.

Peter Parker en Miles Morales gaan samenwerken op de reguliere basis, vergelijken aantekeningen en gebruiken die aantekeningen om enkele van hun gevaarlijkste slechteriken aan te pakken. Dit duo is beter dan dynamisch, geweldig, sensationeel, superieur… ze zijn SPECTACULAIR!

Spectacular Spider-Men #1 is vanaf 6 maart 2024 online verkrijgbaar of op te halen bij de dichtstbijzijnde stripwinkel.

Plaats een reactie