Streamingdiensten

Onderstaande streamingdiensten bieden films, series, cartoons en anime aan waar een groot deel van de speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren van zijn gemaakt.

Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video, ook wel eenvoudigweg Prime Video genoemd, is een Amerikaanse video-on-demand over-the-top streaming- en verhuurservice van Amazon die wordt aangeboden als een zelfstandige service of als onderdeel van het Prime abonnement van Amazon. De service distribueert als Amazon Originals voornamelijk films en series geproduceerd door Amazon Studios en MGM Holdings of in licentie gegeven aan Amazon, waarbij de service ook content host van andere providers, content-add-ons, live sportevenementen en videoverhuur- en inkoopdiensten.

Discovery+

Discovery+

Discovery+ is een Amerikaanse streamingdienst van Warner Bros Discovery. De service richt zich op feitelijke programmering uit de bibliotheken van Discovery’s belangrijkste merken, evenals originele series en spin-offs van programma’s van Discovery’s netwerken en andere verworven inhoud.

Disney+

Disney+

Disney+ is een Amerikaanse video-on-demand over-the-top streamingdienst die eigendom is van en beheerd wordt door de Media and Entertainment Distribution-divisie van The Walt Disney Company. De service distribueert voornamelijk films en series geproduceerd door The Walt Disney Studios en Walt Disney Television, met speciale contenthubs voor de merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, evenals Star in sommige regio’s. Originele films en televisieseries worden ook op Disney+ gedistribueerd.

HBO Max

HBO Max

HBO Max is een Amerikaanse video-on-demand over-the-top streamingdienst die eigendom is van Warner Bros Discovery. De service is opgebouwd rond de bibliotheken van HBO, Warner Bros, Cartoon Network, Adult Swim en hun gerelateerde merken.

Hulu

Hulu

Hulu is een Amerikaanse streamingdienst voor abonnementen van The Walt Disney Company en NBCUniversal. Het biedt een bibliotheek met films en series van studio’s, waaronder 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Disney Television Studios, ABC, Freeform en FX Networks, evenals originele Hulu-programmering.

Netflix

Netflix

Netflix is een Amerikaanse video-on-demand over-the-top streamingdienst met abonnement. Het platform biedt een bibliotheek met films en series via distributieovereenkomsten en eigen producties, bekend als Netflix Originals.

Paramount+

Paramount+

Paramount+ is een Amerikaanse video-on-demand service met abonnement die eigendom is van Paramount Global. De inhoud van de service is voornamelijk afkomstig uit de bibliotheken van CBS Media Ventures, Paramount Media Networks en Paramount Pictures, maar bevat ook originele series en films, live streaming sportverslaggeving en live streaming van lokale CBS zenders.

Peacock

Peacock

Peacock is een Amerikaanse over-the-top videostreamingservice die eigendom is van en wordt beheerd door de Television and Streaming-divisie van NBCUniversal, een dochteronderneming van Comcast.

Videoland

Videoland

Videoland is video-on-demand service die eigendom is van RTL Nederland en waar je Nederlandse televisieprogramma’s en series kunt terugkijken. Daarnaast bieden ze films uit verschillende genres en produceren ze zelf series en documentaires.

Klik op een button om alle speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren te bekijken van films, series, cartoons of anime die je kunt streamen bij de streamingdiensten.