Small Soldiers

Small Soldiers is een Amerikaanse komische actiefilm uit 1998, geproduceerd door DreamWorks en Universal. Het gaat over twee series van actiefiguren die levend worden nadat ze zijn geprogrammeerd met een militaire microprocessor. De militaire Commando Elite actiefiguren zien de vreedzame Gorgonites monsters als hun vijanden.

Small Soldiers

Ik hou van films en actiefiguren, dus films over actiefiguren kunnen bij mij weinig fout doen. Wanneer ik de film Small Soldiers voor het eerst heb gezien kan ik me niet herinneren, maar dat ik hem vervolgens nog een aantal keer heb gezien is een feit. De laatste keer dat ik de film heb gekeken moest en zou ik de actiefiguren uit de film toevoegen aan mijn verzameling.

Small Soldiers verzameling

De Hasbro actiefiguren uit de Small Soldiers film zag ik op verschillende online marktplaatsen voorbij komen. Eerst had ik een set van Gorgonites Archer en Insaniac, samen met Commando Elite Chip Hazard en bijbehorende accessoires. Deze waren echter in slechte staat en ik hield mijn ogen open voor de actiefiguren in nieuwstaat. Tussendoor heb ik nog een grote Franssprekende pop van Archer in mijn collectie gehad, maar deze was te groot in verhouding met de rest van mijn actiefiguren. Op Marktplaats kwam ik vervolgens Archer en Chip Hazard tegen in nieuwstaat en deze kon ik overnemen voor een mooie prijs. Met de Franse pop en de gebruikte set van actiefiguren heb ik uiteindelijk iemand anders weer blij kunnen maken.

MerkLijnCategorieJaar
HasbroSmall SoldiersFilms1998
NaamSub-categorieGrootte
ArcherGorgonite17 cm
Chip HazardCommando Elite16,5 cm