Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean is een Amerikaanse franchise van Disney. De verhalen volgen de avonturen van Captain Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann, met Hector Barbossa en Joshamee Gibbs in de loop van de films.

Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean begon allemaal met de film The Curse of the Black Pearl in 2003 en groeide uit tot 5 films, verschillende boeken, comics, games en zelfs attracties in pretparken. In de jaren 90 vond ik piraten al interessant en dook ik zelf dan ook vaak in de rol als piraat. De piraten LEGO sets uit die periode zijn misschien ook wel mijn favoriet tot de dag van vandaag. Pirates of the Caribbean vond ik dan ook een geweldige film en het was voor mij een mooie introductie van Johnny Depp als acteur. Onlangs heb ik nog een marathon gehouden van de vijf films uit de serie en ik kan niet wachten op de zesde en laatste film om dit nog eens over te doen.

Pirates of the Caribbean verzameling

Captain Jack Sparrow is zonder meer mijn favoriete personage uit de films. Toen ik dit realistische actiefiguur van NECA tegenkwam op Marktplaats in combinatie met een actiefiguur van Eminem had ik een mooie bundel te pakken voor een aantrekkelijke prijs. Ik denk niet dat ik mijn verzameling zal aanvullen met andere personages uit de franchise want eigenlijk is Jack Sparrow alles wat Pirates of the Caribbean is. Ik mis alleen zijn bijbehorende accessoires dus misschien dat ik deze ooit zal vervangen voor een complete set met wapens.

Pirates of the Caribbean
MerkLijnCategorieJaar
NECAPirates of the CaribbeanFilms2006
NaamSub-categorieGrootte
Captain Jack SparrowPiraat17,5 cm