Muziekuitgeverijen

Onderstaande muziekuitgeverijen en platenlabels hebben bijgedragen aan de muziek en artiesten waar een groot deel van de speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren van zijn gemaakt.

Disney

Walt Disney Records

Walt Disney Records is een Amerikaans platenlabel van de Disney Music Group. Het label brengt soundtrackalbums uit van de filmstudio’s, televisieseries, themaparken en traditionele studioalbums van The Walt Disney Company, geproduceerd door zijn selectie van pop-, tienerpop- en countryartiesten.

Paramount

Paramount Music

Paramount Music is een Amerikaans platenlabel. Het dient als het interne label voor film- en televisiemuziek in alle divisies van Paramount Pictures.

SONY

Sony Music Entertainment

Sony Music Entertainment (SME), simpelweg bekend als Sony Music, is een Amerikaans multinationaal muziekbedrijf dat eigendom is van Sony Entertainment.

Studio 100

Studio 100

Studio 100 is een Belgisch entertainment bedrijf. Het bedrijf brengt sinds 1996 onder andere muziek uit.

Universal

Universal Music Group

Universal Music Group, vaak afgekort als UMG en gewoon Universal Music genoemd, is een Nederlands-Amerikaanse multinationale muziekonderneming.

Warner Bros

Warner Records

Warner Music Group, gewoonlijk afgekort als WMG, is een Amerikaans multinationaal entertainment- en platenlabelconglomeraat.

Klik op de button om alle speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren te bekijken van artiesten en muzikanten die bekend zijn van muziek.