Dark Raider McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Dark Ages: The Viking Age

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926112658 Categorie: Filters: , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Dark Raider uit Spawn – Dark Ages: The Viking Age.

Dark Ages: The Viking Age

De Vikingtijd (793-1066 n.Chr.) was de periode tijdens de Middeleeuwen waarin Noormannen, bekend als Vikingen, op grote schaal plunderden, koloniseerden, veroverden en handel dreven in heel Europa en Noord-Amerika. De Vikingtijd was er een van bloedvergieten en oorlog. Van duisternis en tirannie. Klinkt als de perfecte periode voor de Hellspawn. Deze 22e lijn van Spawn actiefiguren bevat de Hellspawn mythos vertaald naar de tijd van de Vikingen.

Dark Raider

Dark Raider, ook bekend als Yorn Raider, speelt als jager een sleutelrol in het Jorvak Skullsplitter/Loki-complot om de heldhaftige Erik Bloodaxe te doden. Als Dark Raider zijn zwaard laat zakken in een nederlaag tegen Bloodaxe op het slagveld, zou Skullsplitter’s teken zijn om de geliefde krijger te vermoorden. Dark Raider vocht een intens gevecht met Bloodaxe op de Day of Legend, voordat hij zijn wapen liet zakken om zich over te geven, waardoor Skullsplitter in de aanval ging. Na het verraad hakte een woedende Bluetooth het hoofd van Dark Raider af met zijn zwaard. Maar toen de macht van de duisternis hem overviel, viel Dark Raider niet. In plaats daarvan groeide er een nieuwe kop – een met de schedel van een beest – in de plaats van de oude.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

19 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk