Popfiguren » Producten » Shrek » Lord Farquaad Mascot
Aanbieding!

Lord Farquaad Mascot

Personage uit Shrek

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926200065 Categorie: Tags: , , ,

Actiefiguur van Lord Farquaad Mascot uit Shrek.

Shrek

Shrek is een oger en woont tevreden alleen in het moeras. Hij is erg op zichzelf en jaagt iedereen weg die in de buurt van zijn huis komt. Op een dag besluit Lord Farquaad, de koning van het nabij het moeras gelegen koninkrijk, om alle sprookjesfiguren uit zijn rijk te verbannen en gebruikt uitgerekend het moeras van Shrek als opvangkamp voor deze personages. Wanneer een pratende ezel opgejaagd wordt door een groep ridders, loopt hij Shrek toevallig tegen het lijf. De ridders moeten Shrek ook gevangen nemen waardoor Shrek de ridders wegjaagt. De ezel die niet bang is van Shrek, blijft tegen de zin van Shrek bij hem uit veiligheid. Hij verspreidt tevens het nieuws dat sprookjesfiguren veilig zijn bij Shrek waardoor alle sprookjesfiguren nu in Shrek zijn moeras komen wonen. Shrek is razend en gaat naar Lord Farquaad. Hij sluit een deal met de koning. Shrek zal prinses Fiona redden als bruid voor Farquaad en dan zal Farquaad de sprookjesfiguren wegjagen uit het moeras. Shrek stemt in en vertrekt naar Fiona.

Lord Farquaad

Lord Farquaad is de kleine, meedogenloze heerser van Duloc. In zijn streven naar perfectie probeert Farquaad zijn koninkrijk te ontdoen van sprookjesachtige wezens, door een premie uit te loven voor hun gevangenschap. Maar omdat Farquaad niet van koninklijke bloede is, kan hij geen koning worden voordat hij met een prinses trouwt. Hij besluit dat prinses Fiona zijn perfecte vrouw en koningin kan zijn, maar ze moet eerst worden gered uit haar toren, die wordt bewaakt door een vuurspuwende draak.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

14 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2001

Merk