Scorpion Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit Mortal Kombat

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395023335 Categorie: Filters: , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Scorpion uit Mortal Kombat.

Mortal Kombat

Mortal Kombat speelt zich af in een universum dat bestaat uit achttien overgebleven rijken die zijn gecreëerd door een oud pantheon van eeuwige, etherische en bovennatuurlijke goddelijke wezens, bekend als de Elder Gods.

  • Earthrealm is de thuisbasis van legendarische helden als Liu Kang, Kung Lao, Sonya Blade, Johnny Cage en Jax Briggs, en staat onder bescherming van de Thunder God Raiden.
  • Netherrealm is het rijk van demonen en schimmige krijgers als Quan Chi en Noob Saibot.
  • Outworld is het rijk van constante strijd waarvan keizer Shao Kahn beweert dat het zijn eigendom is.
  • Seido is het rijk van orde, waarvan de bewoners structuur en orde boven alles waarderen.
  • Realm of Chaos, waarvan de bewoners zich aan geen enkele regel houden en waar constante onrust en verandering worden aanbeden.
  • Edenia staat bekend om zijn schoonheid, artistieke expressie en de levensduur van zijn inwoners.

De oudere goden bepaalden dat de bewoners van het ene rijk alleen een ander rijk konden veroveren door de grootste krijgers van het verdedigende rijk te verslaan in tien opeenvolgende Mortal Kombat toernooien.

Scorpion

Scorpion is een ondode ninja met een missie om de dood van zichzelf, zijn familie en zijn clan te wreken. Zijn primaire wapen is een kunai speer, die hij gebruikt om tegenstanders te harpoeneren. De kenmerkende aanval van Scorpion is de Fire Breath, waarbij hij zijn masker verwijdert en met zijn adem de tegenstander in brand steekt. Zijn echte naam is Hanzo Hasashi, een krijger van de Shirai Ryu-clan die werd gedood door de oudere Sub-Zero van de rivaliserende Lin Kuei-clan.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 10 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2011

Merk

Nummer