Popfiguren » Producten » Jade » Jade & Dragon
Aanbieding!

Jade & Dragon

Personage en draak uit Chaos! Comics

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0699788200544 Categorie: Tags: , , ,

Actiefiguur van Jade & Dragon uit Dark Alliance Series 1.

Jade

Jade was een edelvrouw uit het door de Shang-dynastie geregeerde China, die samen met haar vader als ambassadeurs naar Egypte werd gestuurd om getuige te zijn van het huwelijk van koningin Ostrace en generaal Ramses. Tijdens haar verblijf in Egypte werd ze gebeten door de vampier Purgatori, een voormalige slaaf die hield van koningin Ostrace. Door het huwelijk met generaal Ramses voelde hij zich verraden en vermoorde de koningin, de generaal en alle aanwezigen op de bruiloft.

Ondanks dat Jade nu een vampier is, bleef haar minnaar Shino van Jade houden. Toen de hybride tovenaar Pai Lung (White Dragon) tovenaarskennis opzocht die toebehoorde aan Jade’s vader, ontdekte ze dat hij een tovenaar had bedrogen, waardoor Jade en Shiro met hem vochten. In de strijd verloor Shiro zijn leven aan de White Dragon. Woedende Jade doodde de White Dragon, zonder te weten dat hij haar ziel binnenkwam.

Eeuwen later volgden Jade en mede-vampiers Samurai en Kabala, Purgatori op om erachter te komen waarom ze hen tot vampiers maakte en haar gevangen nam. Alleen om te ontdekken dat het puur per ongeluk was, beet ze hen in een moment van passie. Ze draaide de rollen om toen Rath, de Keltische vampier die haar verwekte, haar te hulp kwam. Daarbij werden zowel de Samurai als de Kabala gedood, terwijl Jade ontsnapte.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

20 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren

Uitgave

2001

Merk