Popfiguren » Producten » Game of Thrones » Ser Brienne of Tarth

Ser Brienne of Tarth

Personage uit Game of Thrones

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698450478 Categorie: Tags: , ,

Funko POP! van Ser Brienne of Tarth uit Game of Thrones.

Game of Thrones

De eerste verhaallijn van Game of Thrones gaat over de Iron Throne van de Seven Kingdoms of Westeros. Er zijn politieke conflicten tussen de adellijke families die ofwel strijden om de troon of vechten voor onafhankelijkheid van wie er ook op zit. Het tweede verhaal richt zich op de laatste afstammeling van de afgezette heersende dynastie van het rijk, die is verbannen naar Essos en van plan is terug te keren en de troon terug te vorderen. De derde volgt de Night’s Watch, een militair bevel dat het rijk verdedigt tegen bedreigingen van de naderende winter, evenals de legendarische wezens en woeste volkeren aan de noordgrens van Westeros.

House of The Dragon

Tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones staat House Targaryen aan de absolute top van zijn macht. Koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de Iron Throne te benoemen. Maar wanneer Viserys later een zoon verwekt, is de rechtbank geschokt als Rhaenyra haar status als zijn erfgenaam behoudt, en verdeeldheid zaait wrijving over het rijk.

Ser Brienne of Tarth

Ser Brienne van Tarth is een ridder van House Tarth en de enige dochter van Lord Selwyn Tarth. Voorafgaand aan de Battle of Winterfell werd Brienne geridderd door Ser Jaime Lannister, wat haar de eerste vrouw van de Seven Kingdoms maakte die ridder werd. Na de hemelvaart van Bran I the Broken als King of the Andals en The First Men, na de dood van Daenerys Targaryen, wordt Brienne benoemd tot de nieuwe Lord Commander of the Kingsguard.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

87