Aanbieding!

Jyuuza

Personage uit Fist of the North Star

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 4909976510222 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Deluxe actiefiguur van Jyuuza uit Fist of the North Star Violence Action Figures.

Fist of the North Star

In Fist of the North Star heeft een wereldwijde nucleaire oorlog ergens in de jaren negentig geresulteerd in de vernietiging van het grootste deel van de beschaving, waardoor de wereld in een woestijn is veranderd. De overlevenden vechten om de voedselvoorraad en niet verontreinigd water die nog over is. Kenshiro is een opvolger van Hokuto Shinken, een oude krijgskunst van moord die zijn beoefenaars traint om te doden vanuit het lichaam van een tegenstander door het gebruik van verborgen meridiaanpunten. Kenshiro wil zijn leven in vrede leiden, maar nadat hij door een jaloerse rivaal van zijn verloofde Yuria is gescheiden, begint hij aan zijn reis om de redder van de post-apocalyptische wereld te worden en de zwakken en onschuldigen te verdedigen tegen de vele bendes en organisaties die hun voortbestaan bedreigen. Onderweg ontmoet Kenshiro een jonge dief genaamd Bat en een weesmeisje genaamd Lin, die zich bij hem voegen als zijn reisgenoten en getuigen zijn van Kens vele veldslagen.

Jyuuza

Jyuuza, of Juza, is een van de vijf aangewezen beschermers van de Nanto generaal en heerst over het “cloud” element. De vrijgevochten Jyuuza is een meester in zijn eigen autodidactische vechtkunststijl en een jeugdrivaal van Raoh. Tijdens hun kindertijd speelde Jyuuza vaak met Yuria en plaagde ze Raoh en Toki tijdens hun training. Toen ze volwassen werden, werd hij uiteindelijk verliefd op Yuria, maar werd verrast om te horen dat zij zijn jongere halfzus is. Hij doet afstand van zijn taken, neemt pijnlijk afscheid van haar en kiest voor een zorgeloos en enigszins gedegenereerd leven. Jyuuza begon een onverschillig leven te leiden, zelfs terwijl Ken-Oh zijn aandacht begint te vestigen op de laatste generaal van Nanto. Wanneer Jyuuza de ware identiteit van de generaal verneemt, daagt hij Raoh uit voor een duel en stopt hij zijn opmars door Koku-Oh te stelen. Helaas slaagt Raoh erin Juza genoeg te verwonden, waardoor een rematch tussen hen wordt afgedwongen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

16 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1998

Merk

,