Vicky Palisades Toys Speelfiguur

Personage uit Fairly Odd Parents

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620122838 Categorie: Filters: , , , ,

Palisades Toys Speelfiguur van Vicky uit Fairly Odd Parents.

Fairly Odd Parents

De hoofdpersoon van Fairly Odd Parents is het tienjarig jongetje Timmy Turner dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: ouders die nooit naar hem luisteren, een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf, en een leraar (Crocker) die hem constant een onvoldoende geeft voor de toetsen die Timmy op school maakt.

Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders toegewezen; de slimme fee Wanda en haar onnozele man Cosmo. Zij vervullen elke wens van Timmy die uitvoerbaar is (wat niet voor elke wens blijkt te gelden). Steeds blijkt dat die vervulling van de wens toch niet het gewenste resultaat oplevert, maar integendeel allerlei ongedachte moeilijkheden oplevert, waarna Timmy de wens weer ongedaan gemaakt wenst. De serie wordt daarnaast opgekleurd door onafzienbare moeilijkheden in de persoonlijke sfeer, bijvoorbeeld jaloezie, de baas spelen, verliefdheid, verongelijktheid, en de domheid van alle volwassenen in de serie.

Timmy moet het feit dat hij feeënpeetouders heeft goed verborgen houden, want als iemand erachter komt zullen ze bij hem worden weggehaald. Cosmo en Wanda vermommen zich altijd als goudvissen of voorwerpen als er iemand in Timmy’s buurt komt. Timmy krijgt het vooral aan de stok met zijn leraar, meneer Crocker, die koste wat het kost een fee wil vangen voor zijn eigen doeleinden.

In het zesde seizoen krijgt Cosmo een baby (bij feeën worden de mannen zwanger), die Poof wordt genoemd. Ook deze baby-fee zorgt voor veel opschudding. In tegenstelling tot die van andere feeën is zijn toverstok een rammelaar.

Vicky

Vicky is de gemene babysitter van Timmy en doet er alles aan om hem het leven zuur te maken en veel geld te ‘verdienen’. Zo laat ze hem bijvoorbeeld werken terwijl zij in de stoel naar de televisie kijkt, zonder dat Timmy’s ouders dit weten. Ook andere kinderen zijn niet veilig voor haar. De enige persoon die haar mag is Mark Chang, een buitenaards wezen van de planeet Yugopotamië. Ze zegt meerdere keren dat hij uit Europa komt. De slechtheid van Vicky komt doordat ze de gebeten is door een gevaarlijke kever. In de aflevering ‘Vicky Loses Her icky’ wordt dit duidelijk. Iedereen die door deze kever gebeten wordt krijgt een gevaarlijk geweten.

Dit figuur wordt geleverd in originele geopende verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Blister (geopend)

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

2005

Merk

Nummer