Winnie de Poeh

29,95

Beer uit Winnie de Poeh

Uitverkocht

Artikelnummer: 3296580826216 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Speelgoed figuur van Winnie de Poeh.

Winnie de Poeh is eigenlijk de knuffelbeer van Christopher Robin, maar kan in de verhalen praten, net als de andere speeldieren en woont in het Honderd Bunderbos. Poeh, Christopher en Knorretje beleven eenvoudige avonturen die bijvoorbeeld als motief hebben dat Poeh van honing houdt, dat er een nieuw dier in het bos is komen wonen of dat de dieren op ontdekkingstocht gaan. Winnie de Poeh heeft veel vrienden waaronder Christopher, Knorretje, Teigetje, Kanga, Roe, Iejoor, Konijn en Uil.

De hoofdpersonages van de verhalen van Winnie de Poeh hebben meestal een bepaald soort karakter.

Christopher Robin is een aardige jongen, hulpvaardig, redt iedereen uit de brand en woont in een boom.

Knorretje is een biggetje, Poeh’s beste vriend en wat angstig aangelegd omdat hij zo klein is. Hij is ook heel dapper als het moet en woont in een uitgeholde boom, midden in het bos.

Teigetje is een erg drukke en aanwezige tijger, maar iedereen houdt van hem. Hij is onbezonnen en hyperactief en woont in een zelfgemaakte boomhut.

Iejoor is een ezel die het niet getroffen heeft in het leven. Daarom is hij meestal somber en klaagt hij veel. Iejoor woont in een hut van losse takken die tegen elkaar rusten.

Konijn vindt zichzelf heel belangrijk en heeft het altijd druk. Hij is ook wat bazig en soms onaangenaam. Hij woont in een hol onder de grond met een voor- en een achterdeur.

Uil is verstandig op zijn eigen manier, maar slaat wel vaak de plank mis. Hij kan ook wel irritant zijn en woont net als Teigetje in een boomhut.

Kanga is een lieve, bezorgde moederkangoeroe met een lief en zorgzaam karakter. Ze woont samen met Roe in een keurig huis in het bos.

Roe is een over-enthousiaste baby-kangoeroe. Hij is altijd gezellig, maar je moet hem enorm in de gaten houden. Roe woont nog bij zijn moeder Kanga thuis.

Grootte

16 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk