Zonnebeertje

4,95

Beertje uit Troetelbeertjes

Uitverkocht

Speelgoed figuur van Zonnebeertje uit Troetelbeertjes.

De Troetelbeertjes wonen met hun familie leven in Troetelland. Elk Troetelbeertje komt in zijn of haar eigen kleur en heeft een apart figuur op de buik. Met de spreuk “Troetelbeertjes straal” voeren zij elk hun magie uit. Dit gebeurd in de vorm van gekleurde stralen met daarin de figuren die uit hun buikjes komen. Zo zijn er onder andere Zonnebeertje, Knuffelbeertje, Wensbeertje, Hartenbeertje, Lachbeertje, Brombeertje, Slaapbeertje, Vriendschapsbeertje en Geluksbeertje. De Troetelbeetjes worden vergezeld door neefjes en nichtjes. Daarnaast hebben ze ster en hart vriendjes, die samen met de vogels uit het Woud van Gevoelens uitkijken naar de beren wanneer ze op een missie zijn.

Verschillende schurken proberen de beren op de achtergrond te stoppen tijdens hun missies. Zo strijden ze tegen professor Coldheart, zijn assistent Frostbite, en tante Freeze. In andere avonturen staan ze tegenover de tovenaar No Heart, zijn onhandige assistent Beastly en zijn slecht gehumeurde nichtje Shreeky. Verder zijn er nog kleine schurken zoals Dr. Fright en Sour Sam.

Het ultieme wapen van de Troetelbeertjes is de “Troetelbeer straal”, waarin de verzamelde beren bij elkaar staan en licht uitstralen vanuit hun buikjes. Deze vormen samen een straal van liefde en vrolijkheid die zorg en vreugde in het hart van het doelwit kan brengen. De ene straal bestaat uit verschillende symbolen en een andere variatie vormt een regenboog wanneer er meerdere Troetelbeertjes betrokken zijn. De Care-O-meter is een ongenummerde klokachtige meter die soms wordt weergegeven met een regenwolk kant en een regenboog kant. Telkens wanneer de Troetelbeertjes de meter naar de regenwolk zien zakken, proberen ze te voorkomen dat het erger wordt door zorgmissies te doen.

Grootte

6 cm

Verpakking

Plastic

Inhoud

1 figuur

Merk