Alien Buzz Lightyear

9,95

Personage uit Toy Story

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961897012 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Speelgoed figuur van Toy Story Alien als Buzz Lightyear.

Toy Story

Als er geen mensen in de buurt zijn, komt speelgoed tot leven. Het verhaal van Toy Story draait om het speelgoed van het jongetje Andy Davis, onder leiding van de cowboy Woody, Andy’s lievelingsfiguur. Op een dag krijgt Andy op zijn verjaardag een nieuwe pop genaamd Buzz Lightyear, een actiefiguur van een Space Ranger. Al snel ontwikkelt zich een rivaliteit tussen Woody en Buzz, daar Buzz langzaam Woody’s nummer 1-positie bij Andy inneemt. Door verschillende gebeurtenissen komen Woody en Buzz dichter tot elkaar en raken de twee bevriend. Tijdens de avonturen van zijn speelgoed word Andy ouder en begint hij steeds minder naar het speelgoed om te kijken.

Toy Story Aliens

De Toy Story Aliens kun je winnen in een grijpautomaat in het restaurant Pizza Planet en alle aliens geloven dat de “Klauw” op de een of andere manier een van hen zal kiezen om naar een betere plek te gaan. Nadat ze zijn gered, worden ze voor altijd loyaal aan de heer en mevrouw Potatohead.

Buzz Lightyear

Buzz Lightyear maakt indruk op het andere speelgoed met zijn vaardigheden, flitsende accessoires en vleugels. Hij is er bovendien van overtuigd dat hij een echte Space Ranger is en het universum moet beschermen tegen keizer Zurg. Buzz denkt dan ook dat zijn rode gloeilamp een dodelijke laser is, dat hij kan vliegen met zijn vleugels en dat hij niet kan ademen met zijn helm open.

Grootte

12 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Merk