Bubbles

4,95

Personage uit The Powerpuff Girls

Uitverkocht

Speelgoed figuur van Bubbles uit The Powerpuff Girls.

The Powerpuff Girls zijn drie meisjes met superkrachten die hun stad, Townsville, telkens weer moeten redden van monsters en criminelen. De drie zijn gemaakt door Professor Utonium, die een poging deed het perfecte meisje te maken. Hiervoor mengde hij “suiker, zout en alles waar je van houdt”. Toen professor Utonium per ongeluk tegen een glazen fles “Element X” aanstootte dat toen in het vat met het brouwsel viel, veroorzaakte dat een explosie, en zo waren de Powerpuff Girls geboren.

De meisjes zijn ongeveer vijf jaar oud. Ze hebben geen vingers, tenen, oren, neus, wenkbrauwen of een realistische uitstraling, doordat ze een groot hoofd met grote ogen hebben en een erg klein lichaam en ledematen. Hun krachten lijken sterk op die van Superman. Zo hebben ze allemaal het vermogen om te vliegen, bovenmenselijke spierkracht en uithoudingsvermogen, en kunnen ze lasers afvuren uit hun ogen. Verder hebben ze elk een eigen vaardigheid.

Blossom is de leidster en de slimste van de drie. Ze heeft lang, oranje haar met een rode strik en een haarclipje in. Zij is de “roze” Powerpuff door haar roze oogkleur en bijpassend jurkje. Blossom is iemand die de situatie het snelst onder controle heeft, en dus het minst snel in paniek raakt en bij de feiten blijft, ze is dus ook het minst kinderachtig, al waren er genoeg momenten dat ze zich net zo gedraagt als Bubbles en Buttercup. Blossom houdt het meest van boeken lezen en leren.

Hoewel de Powerpuff Girls alle drie op hetzelfde moment “geboren” zijn, kan Bubbles gezien worden als de jongste van de drie. Bubbles is kinderachtig en makkelijk bang te maken, maar ze is lief en heeft respect voor alles om haar heen. Ze heeft blond haar met twee staartjes in. Zij is de “blauwe” Powerpuff door haar blauwe oogkleur en bijpassend jurkje. Bubbles is over het algemeen het makkelijkste te verslaan in een gevecht en zou dus de zwakste zijn, ook al was er in een aflevering bewezen dat Bubbles waarschijnlijk zelfs de sterkste zou zijn. Maar haar liefelijke karakter weerhoudt haar ervan om keihard voor te gaan als Buttercup. Ze houdt het meeste van dieren en tekenen. Ze praat eenhoorntaal.

Buttercup is een tomboy met een agressief karakter. Ze lijkt niet veel op het perfecte meisje maar is een goede hulp voor de stad. Ze heeft kort zwart haar, groene ogen met daarbij weer een bijpassend jurkje. Buttercup kan, door haar agressie, gezien worden als de sterkste, maar het is ook zo dat ze aardig stom is en er vaak gewoon voor gaat zonder plan of strategie. Daardoor doet ze vaak maar iets, wat meestal wel effectief is. Nog steeds kijkt Bubbles wel naar haar op.

Mojo Jojo was het lab-aapje van professor Utonium, ook al herinnerde Utonium hem niet meer. Mojo is de schurk waar de Girls het meest mee te maken krijgen. Hij bedenkt vaak machines en robots. Hoewel Mojo intelligent is, kan hij niet tegen de Powerpuff Girls op en hij heeft ook vreemde uitspraken en maakt zich vaak boos om kleine situaties. Natuurlijk is hij nog steeds slim, als chimpansee, en hij maakt ook veel machines die hem vaak genoeg bijna tot een overwinning hebben gebracht. Mojo Jojo is een gevaarlijk figuur, maar hij wordt niet gezien als een bedreiging als hij gewoon over straat zou lopen. Hij woont in een observatorium op een inactieve vulkaan bij het park in het centrum van Townsville.

Grootte

5 cm

Verpakking

Plastic

Inhoud

1 figuur

Merk