Ezran

17,50

Personage uit The Dragon Prince

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698451048 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur van Ezran uit The Dragon Prince.

The Dragon Prince speelt zich af in een bovennatuurlijke wereld waar mensen en elven met elkaar de strijd aangaan. Lang geleden ontdekten de mensen zwarte magie. Dat was voor de draken en de elven genoeg reden om de mensen naar één kant van het werelddeel te verdrijven. In het heden hebben de mensen de drakenkoning en zijn ei afgemaakt waardoor er oorlog op komst is. Terwijl krachten samenkomen probeert een groep maanschaduwelven de mensenkoning Haron en zijn erfgenaam, de jonge prins Ezran, om te brengen.

Een elf, de jonge Rayla, Ezran en zijn oudere halfbroer Callum komen erachter dat het ei van de drakenkoning niet vernietigd, maar gestolen is. Samen stellen ze zichzelf verantwoordelijk om het ei terug naar de draken te brengen om oorlog te voorkomen. De magiër Virel, de raadgever van koning Haron, is van plan om oorlog te voeren. Hij grijpt na de dood van de koning de macht en stuurt zijn kinderen Claudia en Soren op pad naar de voortvluchtigen.

De Hoge Raad is tegen het voornemen van Viren om een beroep te doen op de Pentarchie, een top van de vijf menselijke koninkrijken. Hij steelt het zegel van de koning om dit te kunnen doen. Rayla, Callum, Ezran en Ellis komen weer samen met Lujanne. Ze laat Callum de krachtplaatsen van de Moonshadow Elves zien en vertelt hem dat hij als mens geen magie kan doen zonder een oersteen. Zym probeert te vliegen en op patrouille wordt Rayla overvallen door Claudia en Soren.

Lang geleden doodde Sol Regem, koning van de draken, Ziard, de eerste mens die duistere magie gebruikte en Sol Regem werd verblind in het gevecht. Callum en Rayla zijn niet in staat om Sol Regem te overtuigen om ze te laten passeren, maar slagen erin hem te slim af te zijn. Terwijl Amaya de enige toegangsweg over de Breach vernietigt, wordt ze gevangen genomen door de Sunfire Elves nadat ze het leven van Janai, hun leider, heeft gered. Ezran keert terug naar huis en neemt de troon van Katolis over.

Ezran is de 10-jarige zoon van koning Harrow en de jongere halfbroer van Callum, die met dieren kan praten. Ezran begint als kroonprins, maar wordt tegen het begin van het derde seizoen koning van Katolis.

Callum is 14 jaar, Ezran’s oudere halfbroer en de stiefzoon van koning Harrow. In de loop van de serie wordt hij de eerste mens ooit die in zijn eentje oermagie toepast.

Rayla is een 15-jarige wonderkind en Moonshadow Elf huurmoordenaar. Hij staat aan de kant van Callum en Ezran om de Dragon Prince terug te geven aan zijn moeder. In de loop van het verhaal krijgen zij en Callum een relatie.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

752