Chase

9,95

Vliegtuig uit Super Wings

Uitverkocht

Artikelnummer: 6911400361599 Categorie: Tags: , ,

Speelgoed figuur van Chase uit Super Wings.

Super Wings volgt het vliegtuigje Jett samen met de andere Super Wings op World Airport. Voordat Jett wordt gebeld voor een bezorging, wordt hij geïnformeerd door Jimbo en leert wat feiten over de locatie en een deel van de lokale taal. Met behulp van deze kennis heeft hij contact met klanten die de pakketten bestellen. Wanneer er problemen kunnen ontstaan roept hij de hulp in van een of meer van de Super Wings. De extra hulp kan handig zijn voor het oplossen van problemen. Jimbo gaat op een gegeven moment op wereldreis en wordt vervangen door zijn nichtje Sky, maar later keert Jimbo terug als onderhoudstechnicus.

Naast World Airport werken ze ook vanuit World Aircraft, een gigantisch vliegtuig dat dienst doet als mobiele luchthaven met Jimbo als gezagvoerder en Sky als communicatiemedewerker. De klanten bellen nu eigenlijk de Super Wings om gespecialiseerde producten te laten maken door Storm, een nieuw personage en de hoofdingenieur van World Aircraft, die in metalen containers werden verzonden in plaats van in kartonnen dozen. Jett heeft regelmatig een reismaatje voor zijn leveringen en ze krijgen upgrades via een superladingstraal.

Jett is de hoofdpersoon, een rood-wit mannelijk straalvliegtuig. Zijn taak is om pakketten te bezorgen aan mensen over de hele wereld. Jett is het snelste vliegtuig ter wereld! Hij zit vol energie en vertrouwen. Jett is erg vriendelijk voor iedereen op de internationale luchthaven. Hij vliegt graag de wereld rond om kinderen te helpen door pakketten af te leveren. Wanneer er moeilijkheden zijn, wat vaak voorkomt, zal hij zijn beste vrienden vragen om te helpen! Jett’s oorspronkelijke kracht was uitsluitend Jett Speed, maar later kan hij zich aanpassen aan elke omgeving.

Astra is een vrouwelijk wit ruimtevliegtuig. Ze is een expert op het gebied van missies waarbij de ruimte betrokken is. Ze is de leider van Galaxy Wings en heeft een tweelingbroer genaamd Astro.

Bello is een mannelijk zwart-wit gestreept safarivliegtuig met een propeller. Zijn specialiteit is om met verschillende dieren in hun eigen taal te praten.

Chase is een donkerblauw mannelijk spionagevliegtuig. Naast een robot en een vliegtuig kan hij in bijna alles veranderen.

Dizzy is een roze met witte vrouwelijke helikopter. Haar belangrijkste taak is het redden van de mensen die haar hulp nodig hebben. Dizzy is een roze reddingshelikopter met reddingslijnen en reddingsuitrusting. Ze is de leider van de Rescue Riders en wanneer Jett zich in een kritieke situatie bevindt en hulp nodig heeft, wordt Dizzy onmiddellijk ingeschakeld omdat zij de beste partners zijn.

Donnie is een mannelijk geel met blauw vliegtuig. Zijn specialiteit is dingen maken of repareren met zijn gereedschap maar veroorzaakt zelf vaak ongevallen. Donnie is gebaseerd op de Canadair CL-415 en is een uitstekende ingenieur. Hij is een goede en betrouwbare partner die op kritische momenten altijd andere Super Wings helpt. Hoewel Donnie heel slim is, maakt hij vooral graag dingen die mensen aan het lachen en huilen maken. Ook is hij de leider van de Build-It Buddies die wordt gevormd door Donnie, zijn zus Remi de mengwagen en zijn broer Scoop de graafmachine.

Flip is een rood mannelijk vliegtuig die veel verstand heeft van sport. Hij voegde zich bij de Super Wings nadat hij Jett redde uit de Bermudadriehoek.

Grand Albert is een gepensioneerde mannelijke oranje tweedekker met een propeller en is gebaseerd op de Grumman F2F. Hij geeft moreel advies over sommige taken aan Jett. Ook heeft hij een koffer vol items die in de loop van de tijd zijn verzameld uit zijn jonge jaren als avonturier, met als belangrijkste de telefototransporter, een camera die de grootte van alles wat wordt gefotografeerd kan veranderen.

Jerome is een mannelijke blauwe straaljager gebaseerd op McDonnell / Douglas F-18 van het aerobatic-team van Blue Angels. Hij is van mening dat sommige problemen waarmee Jett wordt geconfronteerd, kunnen worden opgelost met een dansroutine, en denkt dat hij andere Super Wings missies beter kan uitvoeren dan ze zelf kunnen doen. Hij is de leider van stuntteam Jerome, dat wordt gevormd door Jerome, zijn straaljager zus Rome en broer Jerry.

Todd is een donkerblauw mannelijk spionagevliegtuig. Naast een robot en een vliegtuig kan hij in bijna alles veranderen.

Poppa Wheels is een truck die werkt als Donnie’s assistent en transformeert in robotmodus. Hij is daarnaast een vaderfiguur tegenover Donnie.

Grootte

6 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2018

Merk