Aanbieding!

Eleven

4,95

Personage uit Stranger Things

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698239950 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Verzamelfiguur van Eleven uit Stranger Things.

In Stranger Things verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze in het stadje Hawkins in Indiana. Als gevolg van de verdwijning begint Joyce, de alleenstaande moeder van Will, door te slaan. De politie, onder leiding van Jim Hopper, begint een onderzoek, evenals Wills jeugdvrienden Mike, Lucas en Dustin. Op een dag vinden de drie jongeren een verdwaald meisje met psychokinetische krachten. Ze heette Eleven, 011 of El. Samen ontdekken ze dat er mysterieuze krachten in het spel zijn en dat een sinistere overheidsorganisatie probeert om de waarheid te verdoezelen.

Aan het einde van seizoen 1 wordt Will levend teruggevonden maar de Mind Flayer zat nog bij hem. Men probeert het normale leven weer op te pakken, bij wie het de één beter lukt dan bij de ander. Will heeft last van aanvallen, men vermoedt dat hij last heeft van Posttraumatische stressstoornis. Naarmate het verhaal vordert blijkt dat het, alweer, met zeer mysterieuze krachten te maken heeft. Ook Eleven is weer terug maar wordt nu verborgen gehouden behalve één avond. Eleven gaat op zoek naar haar moeder en mogelijk andere familieleden, ze komt er achter dat ze eigenlijk Jane heet en Jim Hopper wordt officieel de vader van Eleven.

Nadat Dustin terug komt van het kamp en zijn vriendin Suzie wilt bellen, dat lukt niet en zijn vrienden laten hem achter snel daarna ontvangt hij een geheime Russische boodschap. Samen gaat hij op onderzoek uit samen met Steve, Robin en erica. Het blijkt dat de Russen met experimenten bezig zijn in Hawkins. Joyce merkt ook al dat er weer wat gebeurd in het lab. Haar magneten zijn niet meer magnetisch en samen met Hopper zoeken ze het uit. Mike, Lucas, Will, Eleven en Max komen erachter dat de mindflayer er weer is en ze zoeken weer de persoon die geflayd is. Alleen dit keer zijn er veel meer mensen geflayd waaronder Max’ s broer Billy en zijn college Heather. Ze proberen dit keer weer de mindflayer uit te schakelen samen met wat hulp van Nancy en Jonathan.

Jane “El” Hopper, geboren als Jane Ives, beter bekend als Eleven, is een hoofdrolspeler in het eerste, tweede en derde seizoen van Stranger Things.

Grootte

8 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2017

Merk

Nummer

393